Bonusuri

pronostic-case-de-pariuriPariorii incepatori, si nu numai, privesc casele de pariuri si prin prisma bonusurilor oferite la inregistrarea unui cont pe site. Cu atat mai mult pariorii din Romania, despre care se stie la fel de bine ca sunt foarte interesati de aceste mici cadouri, sa le numim asa, pe care le fac casele de pariuri ce activeaza pe teritoriul tarii noastre tuturor jucatorilor care isi deschid un cont pe site.

Bonusurile de bun venit intra in categoria pariurilor gratuite, sau fara risc, pe care le poate face orice jucator, constient fiind ca nu are nimic de pierdut, ci mai degraba de castigat. La acest capitol, casele de pariuri nu se limiteaza doar la a oferi bonusuri la deschiderea propriu-zisa a contului, ci si cu diferite ocazii, cum ar fi un eveniment sportiv (sau non-sportiv) de mare amploare (vezi Liga Campionilor, Campionate Mondiale si Europene de Fotbal, dar si Olimpiade de Iarna sau de Vara, etc) sau, dupa caz, bonusuri incluse intr-o schema de fidelizare.

Sunt, asadar, suficiente motive pentru care sa va deschideti un cont de pariuri la o agentie online, indiferent ca numele ei este Bet365, Sportingbet, Unibet, 10Bet, Coral sau Bet-at-Home. Toate aceste nume ne-au atras atentia in mod special cu ajutorul bonusurilor oferite la inregistrarea pe site. Daca Bet365, de exemplu, este o casa de pariuri sportive online de top capabila sa ofere bani cash tuturor celor care indraznesc sa isi deschida cont pe site, sa depuna o suma de bani si, mai apoi, sa plaseze primul pariu, Unibet se limiteaza la oferirea unui pariu fara risc, despre care insa vom vorbi mai pe indelete in randurile ce urmeaza.

Revenind insa la casa de pariuri numarul 1 care activeaza pe teritoriul Romaniei, este vorba despre Bet365, este de notorietate faptul ca acest bookmaker le propune utilizatorilor sai nici mai mult nici mai putin decat un bonus incredibil la depunere, 200 RON (100%), un alt bonus oferit cu ocazia primului pariu efectuat pe mobil (smartphone sau tableta) – 100 RON si alte diverse promotii cu ocazia evenimentelor insirate anterior.

Pe langa bonusul oferit initial tuturor celor care plaseaza primul pariu pe site, Bet365 se numara printre putinele companii de jocuri de noroc care au cate un bonus special pentru toate sectiunile aferente portalului (cazinou, bingo, poker, games, etc).

Mergem mai departe si facem referire la casa de pariuri Bet-at-Home, care s-a facut cunoscuta in Romania prin intermediul bonusurilor consistente practicate in mod constant. In prezent insa, acest bookmaker se limiteaza doar la suma de 80 RON, practic 50% din valoarea primului depozit. In traducere libera, jucatorii care vor dori sa beneficieze de valoarea maxima a bonusului propus la inregistrarea pe site, vor trebui sa depuna cel putin 160 de lei. Ca si in cazul Bet365, Bet-at-Home pune la dispozitia clientilor sai o paleta intreaga de metode de depunere, astfel incat tranzactiile bancare sa fie realizate aproape instantaneu.

La aceeasi categorie, a caselor de pariuri care le ofera jucatorilor bani cash la prima depunere, insa la 50% din valoarea primului depozit, se inscrie si agentia Sportingbet, prezenta in Romania de foarte multi ani. Daca initial s-a mers pe acordarea unor bonusuri in mai multe transe, aproximativ 100 de lire acordate pe parcursul a 4 saptamani (bonusuri saptamanale de cate 25 de lire sterline, asadar), pagina Sportingbet a fost tradusa integral in limba romana, ba mai mult, avem mai nou si angajati romani care raspund tuturor solicitarilor utilizatorilor, iar bonusul oferit la inregistrare este de 100 RON. Deci, va trebui sa depuneti minim 200 RON pentru a putea opta pentru bonusul maxim!

Pariorii experimentati pot opta, de asemenea, pentru deschiderea unui nou cont de pariere pe 10bet.com, casa de pariuri cunoscuta in mod special pentru pietele excelente de handicap asiatic. Tenisul si fotbalul sunt aproape in egala masura tratate aici, cu mentiunea ca 10Bet pune la bataie nici mai mult nici mai putin de 200$ (50%) tuturor utilizatorilor noi. O suma pe cat de frumoasa, pe atat de departe de noi, pariorii, in masura in care 10Bet nu a uitat sa o greveze de o sumedenie de termeni si conditii, pe care le puteti gasi pe site la o simpla cautare.

Usor, usor facem trecerea in randul caselor de pariuri care ne propun bonusuri constand in pariuri fara risc. Acele freebet-uri care par sa aiba atata succes in randul pariorilor din Anglia, care presupune acordarea unui pariu gratuit, de o anumita valoare, la finele caruia jucatorul se alege doar cu profitul inregistrat. Spre exemplu, daca intalniti o casa de pariuri online care ofera un freebet de 50 de euro, pariindu-i pe o cota de 2.20, sa zicem, jucatorul se va alege doar cu 60 de euro in cont, profitul, si nu 110 euro, asa cum se intampla in cazul Bet365, Bet-at-Home sau Sportingbet.

Casa de pariuri sportive online Coral ne propune in acest sens un bonus de 50 de lire sterline. Coral nu este o casa de pariuri foarte cunoscuta pe la noi, in ciuda faptului ca in Marea Britanie ocupa un loc de cinste alaturi de Bet365, William Hill sau Ladbrokes.

Incheiem prezentarea caselor de pariuri care ofera bonusuri consistenta cu un nume destul de cunoscut in Romania, si anume Unibet. Asemeni Sportingbet, dar si altor bookmakeri online, interfata Unibet a fost tradusa in limba romana, existand de cativa ani buni si angajati romani draguti si disponibili 24/7 pentru a ne oferi raspunsuri competente cu privire la eventualele probleme ce pot aparea pe parcurs. Litigiile cu aceasta casa de pariuri pot fi solutionate in cel mai nefericit caz la IBAS, organism la care este afiliat si Bet365, printre altele.

Cat priveste bonusul oferit de Unibet la prima depunere, aflati acum ca acesta consta intr-un pariu gratuit de 100 RON. Recomandam aceasta casa de pariuri online si datorita serviciilor de calitate oferite, indiferent ca este vorba despre plati, serviciu clienti sau alte produse lansate sub sigla Unibet, cum ar fi cazinoul online, camera de poker si alte sectiuni adiacente. Siguranta, dar si varietatea evenimentelor afisate in oferta, pot fi considerate principalele puncte forte ale acestei case de pariuri, ca de altfel si bonusul despre care am amintit mai sus.