Fenerbahce – Laboral Kutxa – 13.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 13 - February 2014. Posted in Pronosticuri Baschet

Laboral Kutxa vs Fenerbahce basketNe mutam pentru cateva momente privirea catre baschet, in Euroliga mai exact, Top 16, acolo unde, joi seara, are loc un meci deosebit de interesant intre Fenerbahce Ulker si Laboral Kutxka. Interesant prin prisma faptului ca echipa care pierde acest joc, pierde orice sansa de a obtine biletele pentru urmatoarea etapa a Euroligii de baschet. Fenerbahce a inregistrat o singura victorie in primele cinci jocuri, ca de altfel si adversarul ei din aceasta etapa, Laboral Kutxka.

Eliminata din Cupa Turciei, pe Fener nu o paste o perioada tocmai buna. Aceasta permanenta amenintare a eliminarii din Euroliga planeaza de cate saptamani bune asupra formatiei manageriate de catre Obradovic. Dupa meciul cu Laboral, pentru Fener urmeaza un nou test greu de trecut in campionat, impotriva lui Efes.

Un alt factor important il stabilirea unui pronostic corect il constituie, desigur, si lipsa catorva jucatori exponentiali din lotul lui Fenerbahce, majoritatea dintre ei accidentati. Cu toate acestea, comparativ cu ceea ce se intampla in sanul echipei adverse, Fener dispune de cateva individualitati cu adevarat impresionante.

Fenerbahce Ulker: Sekulic, Bjelica, Preldzic, Bogdanovic si McCalebb.
Laboral depinde in foarte mare masura de prestatia de pe parchet a lui Nocioni. Oaspetii de joi seara au avut un start excelent in Top 16, cu victorie impotriva lui Unicaja, si nu oricum, ci la 14 puncte diferenta, mai apoi urmand potopul; in traducere libera, nici mai mult nici mai putin de patru infrangeri consecutive. Experimentatul San Emeterio a ajutat cat a putut in ultima perioada, in timp ce Pleiss a avut o medie de 11 puncte per meci si 4 recuperari.

Laboral Kutxka: Pleiss, Jelinek, Nocioni, San Emeterio si Huertel.
Fenerbahce si Laboral sunt in foame mare de puncte, victoria unei echipe scotand-o, practic, pe cealalta din cartile fazei KO a Euroligii. Fener joaca acasa, este per total echipa mai buna si primeste din partea casei de pariuri online Sportingbet o cota de 1.85 in schimbul unei victorii la cel putin 7 puncte diferenta (Fenerbahce -6.5).

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei