Inter Milano – Sassuolo – 09.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 9 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Inter Milano – SassuoloInternazionale Milano a “reusit” contraperformanta de a acumula nici mai mult nici mai putin de cinci meciuri fara victorie in Serie A, incluzand aici si o infrangere strasnica la Torino, in compania campioanei in exercitiu. In atare conditii, pozitia lui Walter Mazzarri la club nu mai este una sigura; pe de alta parte, Sassuolo a obtinut o victorie incredibila cu AC Milan, fapt ce a condus, la cateva zile distanta, la demiterea lui Massimiliano Allegri. Asadar, nu ar fi pentru prima data cand nou-promovata provoaca demiterea unui antrenor!

Alberto Malesani se afla in continuare in cautarea primelor puncte ca manager al lui Sassuolo, dar e putin probabil sa asistam si asta seara la o victorie a oaspetilor, precum cea inregistrata impotriva “diavolului milanez”.
Accidentarea de ultima ora a lui Ricardo Alvarez il obliga pe Mazzarri sa il titularizeze pe Hernanes la mijlocul terenului, urmand ca Kovacic sa fie avansat in coasta unicului atacant, Palacio.
Esteban Cambiasso lipseste, de asemenea, din cauza unei accidentari.

Echipa probabila a lui Internazionale Milano (sistem de joc 3-5-1-1): Handanovic – Jesus, Rolando, Campagnaro – Nagatomo, Taider, Hernanes, Guarin, D’Ambrosio – Kovacic – Palacio.
La oaspeti, Pedro Mendes este suspendat pentru acest joc, iar Luca Antei tocmai ce s-a intos la antrenamentele primei echipe. In fata vor evolua cel mai probabil jucatorul imprumutat de la Juventus Torino, este vorba despre Domenico Berardi, si Sergio Floccari.
Lipsesc Francesco Acerbi, Gaetano Masucci, Francesco Magnanelli, Marcello Gazzola, Emanuele Terranova si Marius Alexe (toti accidentati).

Echipa probabila a lui Sassuolo (sistem de joc 3-5-2): Pegolo – Cannavaro, Manfredini, Ariaudo – Rosi, Biondini, Marrone, Brighi, Longhi – Berardi si Floccari.
In opinia casei de pariuri sportive online Bet-at-Home, Internazionale Milano este favorita acestei dispute cu o cota de 1.40 la victorie. Ne intereseaza in egala masura si alte doua pronosticuri, dupa cum urmeaza: under 2.5 @ 2.25 si, respectiv, scor corect 2-0 pentru Inter, la o cota de 7.50.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei