Lyon – Lens – 13.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 13 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

lyon rc lensIn pofida faptului ca Lyon nu traverseaza tocmai cel mai bun din istoria sa, ba dimpotriva, e demn de remarcat faptul ca ocupanta locului 6 in Ligue 1 a acces atat in semifinalele Cupei Ligii Frantei, cat si in optimile Cupei Frantei, din care face parte si disputa de joi seara, dintre Lyon si RC Lens. Asistam, practic, la o reeditare a meciurilor de altadata dintre cele doua parti, contand pentru elita fotbalului francez, cu mentiunea ca Lens nu a mai avut tangente cu Ligue 1 in ultimii trei ani.

Sezonul acesta, insa, pare a fi unul propice promovarii pentru Lens, in masura in care oaspetii de joi seara stau pe locul 3 in clasamentul din Ligue 2 si au sanse considerabil de mari la promovarea in Ligue 1. Ultimele ciocniri Lyon-Lens ne duc cu trei ani in urma, gazdele impunandu-se atat in tur, cat si la retur.

Cu Paris Saint Germain “out” din Cupa Ligii Frantei, Lyon poate spera, de ce nu, si la ridicarea unui trofeu deasupra capului. Pentru a izbuti acest lucru, insa, va avea de trecut de un adversar poate la fel de solid, este vorba despre AS Monaco.
Formatia de start a lui Olympique Lyon (modul de joc 4-2-3-1): Lopes – Kone, Umtiti, Zeffane, Bedimo – Fofana, Gonalons – Grenier, Lacazette, Gourcuff – Gomis.

Cu doar un punct strans in ultimele doua runde din Ligue 2, putem spune despre RC Lens ca nu se afla intr-o dispozitie excelenta de joc. Meciul de Cupa Ligii, probabil, va fi cu atat mai putin interesant pentru oaspeti, in masura in care acestia par mai degraba preocupati de promovare.
Formaita de start a lui RC Lens (modul de joc 4-4-2): Areola, Landre, Ball, Gbamin, Yahia – Cyprien, Salli, Nomenjanahary, Valdivia – Touzghar si Chavarria.

In opinia casei de pariuri online Unibet, Lyon are prima sansa la victorie, joi seara. Asadar, gazdele primesc o cota de 1.40 la victorie si, respectiv, 1.90 in schimbul urmatorului handicap asiatic: Lyon (-1.0).

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei