Malaga -Real Sociedad – 17.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 17 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Malaga -Real SociedadReal Sociedad a avut o sansa nemaipomenita in acest sezon de a ajunge in finala Cupei Regelui, insa cum nu i-a putut face fata uraganului Messi, a fost nevoita sa se recunoasca invinsa, saptamana trecuta, de FC Barcelona. In alta ordine de idei, elevii lui Jacoba Arrasate sunt indreptatiti sa se considere favoriti in deplasarea de pe La Rosaleda, in conditiile in care Malaga nu mai este demult timp un adversar care sa provoace frica.

Nicidecum! Malaga se lupta in momentul de fata sa reziste cel putin inca un an in La Liga, dupa ce seicul arab si-a exprimat inca de anul trecut dorinta de a renunta la club. Spre deosebire de vremurile in care Malaga isi putea permite sa transfere jucatori de ordinul zecilor de milioane de euro, astazi aceeasi echipa se zbate in mediocritate undeva in subsolul clasamentului Primerei.

In aceste zile, sefii clubului de pe La Rosaleda sunt interesati, de asemenea, sa prelungeasca intelegerea cu Duda, incert pentru acest joc, ca de altfel si Roque Santa Cruza. Sergio Sanchez este suspendat si va lipsi cu siguranta din lotul de 18 al Malagai.
Echipa probabila a Malagai (asezare in teren 4-2-3-1): Caballero – Ferreira, Weligton, Antunes, Angeleri – Camacho, Morales – Perez, Amrabat, Samuel – Juanmi.

La oaspeti, Sergio Canales ar putea fi singurul jucator nou inclus in formula de start, tinand cont ca echipa se va face dupa scheletul celei aruncate in lupta cu FC Barcelona, la returul din Copa del Rey.

Lipsesc insa Esteban Granero, Daniel Estrada, Diego Ifran si Alberto De La Bella – accidentati.
Echipa probabila a lui Real Sociedad (asezare in teren 4-2-3-1): Bravo – Ansotegi, Angel, Martinez, Martinez – Bergara, Pardo – Prieto, Griezmann, Vela – Agirretxe.

Epilogul etapei din La Liga este postat pe site-ul casei de pariuri online Coral cu urmatoarele cote: 2.70 pentru victoria oaspetilor, cota 34.00 pentru un eventual scor de neprezentare in dreptul lui Sociedad si, respectiv, 1.95 pentru over 2.5.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei