Pronostic – AC Milan – Inter – 04.Mai.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 4 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Seria pozitiva de rezultate a lui AC Milan s-a incheiat in mod asteptat, etapa trecuta, la Roma, cand “diavolul milanez” si-a aratat limitele in fata unui adversar mai bine pregatit – fizic, tactic, dar si din punct de vedere al lotului.

Internazionale Milano aduna de la o etapa la alta puncte, insa fara a urca si in clasament. Astfel, Inter a reusit sa mentina aceeasi distanta care o separa in urma cu cateva cateva etape de ocupanta locului 4, Fiorentina.

Derby Della Madonnina ar putea oferi publicului spectator implicat, cat si celui neutru, sarea si piperul fotbalului, in ciuda faptului ca cele doua formatii nu mai sunt ce au fost odata.

Ambele formatii au antrenori care doresc sa se afirme si care vor viza o prelungire a contractului la finalul sezonului. Milanul s-a bucurat de rezultate mai bune decat Inter pana sa dea peste AS Roma, insa in acelasi timp Neroazzurrii par mai stabili si mai de incredere atunci cand vine vorba de pariuri.

Echipe probabile la AC Milan – Internazionale Milano

AC Milan

Pentru prima data in acest sezon, AC Milan sau, mai bine spus, Clarence Seedorf, are intreg lotul la dispozitia sa. Stephan El Shaarawy nu va intra in primul 11, ceea ce ar inseamna un “la revedere” cat se poate de clar spus Cupei Mondiale de la vara.

Echipa probabila AC Milan (4-2-3-1): Abbiati – Constant, Mexes, Rami, Abate – Montolivo, Jong – Honda, Kaka, Taarabt – Balotelli.

Rolando si Walter Samuel se intorc dupa suspendari, in timp ce Jonathan va lipsi tocmai din aceasta cauza. Ricardo Alvarez este accidentat, ca de altfel si Juan Jesus.

Echipa probabila a lui Inter (3-5-2): Handanovic – Ranocchia, Samuel, Rolando – D’Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Kovacic, Nagatomo – Palacio si Icardi.

Fiind vorba totusi despre un derbi, indiferent de pozitiile ocupate in clasament, cel mai nimerit pronostic nu poate fi decat X solist, afisat la o cota de 3.40 in oferta agentiei online Sportingbet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _