Pronostic – Algeria – Romania – 04.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 4 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Romania intalneste, miercuri seara, reprezentativa Algeriei, in cel de-al doilea si totodata ultimul test inainte de campania de calificare la EURO 2016.

Nu mai departe de weekendul precedent, sambata pentru a fi mai precisi, Romania s-a impus la limita in fata Albaniei, 1-0, gratie golului inscris de fundasul lateral Razvan Rat. Acesta nu mai inscrisese pentru echipa nationala de mai bine de 10 ani.

Adversarul intalnit sambata in Elvetia este unul net inferior Algeriei, care promoveaza un fotbal destul de inchis, dar foarte eficient pe alocuri. Nationala africana este totodata o nuca greu de sparte, acest amical oferindu-i lui Victor Piturca posibilitatea de a vedea unde suntem cu adevarat.

Impotriva Albaniei, Romania nu a facut un meci tocmai bun, ba chiar putem spune ca a fost praf pe alocuri, tinand cont ca singurul gol al intalnirii a picat cu aproximativ 5 minute inainte de ultimul fluier.

Singurul lucru bun din acea inclestare ramane, probabil, faptul ca pustiul Viitorului Constanta, este vorba despre Cristi Manea, a debutat la o varsta foarte frageda in tricoul echipei Romaniei.

Profitand de accidentarea fundasului Astrei Giurgiu, Cristi Manea a fost folosit integralist impotriva Albaniei la nici 17 ani impliniti.

Cu Algeria insa nu e loc de experimente, iar acest lucru este vizibil si la casele de pariuri. Mai exact, in cotele propuse de catre bookmakeri pentru aceasta ciocnire, dupa cum spuneam si mai sus, ultima dinaintea campaniei de calificare la EURO 2016.

Sportingbet, spre exemplu, ne propune cote mai mult sau mai putin egale pentru succesul fiecarei echipe. Daca Romania este recompensata cu o cota de 2.80 la victorie, Algeria primeste 2.90, cota identica si pentru un eventual rezultat de egalitate.

Din punctul nostru de vedere, cota oferita de catre Sportingbet pentru handicapul Romania (0) @ 1.85 este una foarte buna si merita incercata. La feld e bine puteti opta pentru un under 1.5 goluri, de vreme ce nu ne asteptam la o ploaie de goluri.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _