Pronostic – Almeria – Celta Vigo – 20.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 20 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Almeria cauta pe acest final de sezon sa evite retrogradarea din La Liga, dupa 3 infrangeri inregistrate consecutiv in campionat.

Acasa, Almeria este capabila sa obtina rezultate excelente, in conditiile in care a trecut de Atletico Madrid nu cu foarte mult timp in urma, pentru ca mai apoi sa dispuna si de Real Sociedad.

Almeria isi poate semna ramanerea la cel mai inalt nivel fotbalistic din Spania pe Estadio de los Juegos Mediterráneos, acolo unde a realizat cele mai importante rezultate de pana acum.

Cu un lot aproape complet, Almeria ar trebui sa arate mai bine decat  modul in care s-a prezentat pe Santiago Bernabeu, saptamana trecuta.

Cu toate acestea, Celta Vigo doreste, de asemenea, sa ramana in La Liga pentru sezonul viitor si, mai mult decat atat, se afla mult mai aproape de indeplinirea obiectivului decat adversarul direct din aceasta etapa. Cu 3 puncte in buzunare, Celta se va afla la doar 2 lungimi distanta de salvare.

Suso este din nou apt de joc dupa ce a fost suspendat in meciul cu Real Madrid. Fostul ceferist Sebastian Dubarbier si Marco Torsiglieri nu sunt refacuti complet.

Echipa probabila a Almeriei (sistem de joc 4-2-3-1): Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Rafita – Corona, Verza – Vidal, Soriano, Suso – Rodri.

La oaspeti va lipsi din cauza unei suspendari Jon Aurtenetxe. Alex Lopez va incepe meciul de pe banca de rezerve, cel mai probabil, desi este 100% apt de joc.

Echipa probabila a lui Celta Vigo (sistem de joc 4-3-3): Yoel – Mallo, Cabral, Lopez, Jonny – Fernandez, Fontas, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Rafinha.

Din punct de vedere statistic, Almeria a cedat pauza/ final in 6 din ultimele 8 etape din La Liga. Amatorii de pariuri pe numarul total de goluri trebuie sa stie, de asemenea, ca in 7 din ultimele 8 runde Almeria a incheiat in over 2.5.

Victoria Celtei Vigo este cotata la 2.63, in timp ce un eventual nou over 2.5 primeste 2.05 din partea agentiei online Bet365.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _