Pronostic – Almeria – Osasuna – 04.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 4 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Lupta pentru ramanerea in La Liga este la fel de importanta precum cea care se duce in trei – Real Madrid, Barcelona si Atletico – pentru castigarea marelui trofeu pus in joc.

Almeria si Osasuna sunt doua dintre echipele care vor sa scape de amenintarea Segundei pe ultima 100 de metri si trag cat pot, vineri seara, intr-un meci clasic de 6 puncte, transmis in direct pe Digisport.

In ultima perioada, andaluzii au scos puncte mari din deplasari, Valencia si Real Sociedad printre victimele lor, dar au totusi nevoie de un succes si acasa pentru a respira ceva mai relaxati in etapele urmatoare.

La gazde lipsesc Marco Torsiglieri, suspendat si Sebastian Dubarbier. Fostul argentinian care a bifat in cariera sa si cateva meciuri foarte bune in tricoul lui FC Cluj este accidentat si nu va putea juca in prologul etapei din La Liga.

Primul 11 al Almeriei (sistem de joc 4-2-3-1): Esteban – Rafita, Trujillo, Silva, Mane – Verza, Azeez – Suso, Soriano, Vidal – Diaz.

Nici echipa oaspete nu are lotul intact, in masura in care Jordan Loties si Emiliano Armenteros sunt suspendati (cumul de cartonase). Lolo este incert pentru aceasta deplasare din cauza unor probleme musculare in zona coapsei. Sisi este accidentat pe termen lung.

Primul 11 al Osasunei (sistem de joc 4-2-3-1): Andres – Bertran, Flano, Arribas, Damia – Loe, Punal – Cejudo, Torres, Cuevas – Riera.

Fara gol marcat in ultimele patru jocuri disputate in deplasare, Osasuna vine pe terenul Almeriei pentru a-si imbunatati nitel statisticile si, nu in cele din urma, zestrea de puncte. De asemenea, Osasuna nu a reusit sa obtina nici macar un punct in ultimele trei deplasari din La Liga.

Va reusi acum? Greu de crezut, in conditiile in care Almeria va beneficia de aportul publicului si de o banca mai buna de rezerve, in opinia mea. Prin urmare, va recomandam sa pariati pe o victorie a Almeriei la o cota de 2.30 in oferta agentiei Bet-at-Home.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _