Pronostic – Almeria – Real Sociedad – 24.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 24 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Real Sociedad este pe cale sa scrie istorie in La Liga. A fost nevoie de 30 de ani pentru ca bascii sa se califice pentru a doua oara, consecutiv, intr-o competitie europeana intercluburi.

Asta, desigur, in cazul in care Sociedad va reusi sa isi pastreze cel putin pozitia ocupata in momentul de fata. Locul 6 din La Liga se premiaza cu o prezenta in Europa League, asta dupa ce, in editia actuala a Ligii Campionilor, Sociedad a jucat in grupe!

Real Sociedad a reusit cumva sa isi revina dupa cele doua infrangeri consecutive inregistrate in La Liga, cum altfel decat printr-o victorie la mustata impotriva liliecilor de la Valencia?!

Almeria, pe de alta parte, nu mai reuseste sa adune puncte in campionat si se afla intr-o situatie dificila. Real Sociedad poate profita de acest lucru, constienta fiind ca o victorie aici ii poate relansa drumul spre acel ultim bilet de Liga Campionilor.

Almeria nu il poate folosi in acest meci pe atacantul Rodri, suspendat pentru o etapa, ceea ce inseamna ca Jonathan ii poate lua locul in avanposturi. Sebastian Dubarbier, fost jucator la CFR Cluj, considera ca echipa sa trebuie sa fie la 110% pentru a obtine macar un punct impotriva lui Sociedad. Sunt sanse considerabile ca Nelson Artigas Oliveira sa lipseasca, de asemenea.

Echipa de start a Almeriei (asezare 4-2-3-1): Esteban – Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier – Verza, Corona – Suso, Azeez, Vidal – Zongo.

Lista jucatorilor indisponibili ai Sociedadului este o idee mai cuprinzatoare, in masura in care Ion Ansotegi, Daniel Estrada si Esteban Granero sunt accidentati, iar Jose Angel, suspendat, va fi inlocuit de Alberto de la Bella.

Echipa de start a lui Real Sociedad (asezare similara): Bravo – Bella, Gonzalez, Martinez, Zaldua – Zurutuza, Bergara – Griezmann, Prieto, Vela – Agirretxe.

In opinia caselor de pariuri, Real Sociedad este favorita sa se impuna in aceasta deplasare, Sportingbet oferind o cota de 2.20 in schimbul acestui pronostic!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _