Pronostic – Almeria – Sevilla – 09.Martie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 9 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sevilla a iesit victorioasa in ultimele doua etape din La Liga, in conditiile in care a trecut oarecum surprinzator de Real Sociedad, ceea ce ar trebui sa le dea un boost de incredere oaspetilor. O eventuala victorie pe taram strain, la Almeria, ar putea micsora, de asemenea, diferenta de cinci puncte care exista in momentul de fata intre cele doua parti.

Sevilla spera cu aceasta ocazie sa obtina cea de-a treia victorie consecutiva. In general, Sevilla este genul de echipa care obisnuieste sa puna o presiune constanta la poarta adversa, desi jucatorii Almeriei stiu, la randul lor, cu minge si e greu de crezut ca vor ceda posesia atat de usor.

In ciuda formei de moment, Almeria a fost laudata in presa in special pentru prestatia de pe Nou Camp, impotriva Barcelonei. Atunci cand evolueaza in compania unor adversari de soi ai Spaniei, Almeria reuseste de cele mai multe ori sa se stranga precum un arici si sa obtina rezultate mari.

Singurele probleme de lot ale gazdelor ii vizeaza in principal pe Rodri (incert) si, respectiv, pe Nelson Artigas Oliveira (incert).

Echipa de start a Almeriei (asezare in teren 4-3-3): Esteban – Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Rafit – Azeez, Verza, Corona – Vidal, Rodri, Suso.

Oaspetii pot conta de aceasta data pe serviciile lui Vicente Iborra, care si-a ispasit suspendarea etapa trecuta, insa Alberto Moreno si Federico Fazio sunt suspendati fiecare cu cate o etapa. Nicolas Pareja intregeste lista jucatorilor indisponibili, dupa ce a contactat un virus care-l va tine departe de gazon pana in luna aprilie.

Diego Perotti si Stephane Mbia sunt incerti la Sevilla.

Echipa de start a Sevillei (asezare in teren 4-4-2): Beto – Coke, Israel, Carrico, Navarro – Reyes, Rakitic, Iborra, Vitolo – Gameiro, Bacca.

Inca de pe acum, jocul dintre Almeria si Sevilla se anunta a fi unul spectaculos, motiv pentru care vom miza cu incredere pe o victorie in deplasare a Sevillei, cotata cu 2.00 in oferta de pariuri a agentiei Sportingbet.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei