Pronostic – Anzhi – TSKA Moscova – 24.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 24 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

In momentul de fata, Anji pare cu un picior si jumatate in liga a doua rusa de fotbal. Asadar, o noua echipa de care s-a ales praful dupa investitii masive, care nu au avut niciun rezultat.

Zeci de milioane arse pentru ce? Pentru ca Anji sa isi gaseasca obstescul sfarsit intr-un mod nedemn unei echipe care se lupta, pana nu demult, pentru un titlu in Rusia.

Cu doar o victorie la activ in actuala editie de campionat, 9 rezultate de egalitate si nici mai mult nici mai putin de 11 infrangeri, Anji este lanterna rosie a campionatului rus, fiind doar la un pas de retrogradare. Sanse minime, asadar, ca aceasta echipa sa se mentina in prima liga.

De cealalta parte, CSKA duce o lupta a sa, in fruntea ierarhiei, si desi se afla la o distanta oarecum considerabila de primul loc, mai poate bifa acel loc de Liga Campionilor, prin intermediul caruia ar putea sa isi ingrase in mod vizibil bugetul pentru sezonul viitor.

Cel mai probabil, Anji il va folosi si de aceasta data pe Aleksandr Bukharov in rol de varf impins, cu toate ca acesta nu a dat randamentul scontat in primele meciuri oficiale ale gazdelor in 2014. Odil Ahmedov il va inlocui pe Ilya Maksimov la mijlocul terenului, in timp ce Evgeny Pomazan este suspendat.

Anji (sistem de joc 4-5-1): Kerzhakov – Gadzhibekov, Epureanu, Grigalava, Eschchenko – Bystrov, Smolov, Mkrtchyan, Ahmedov, Bilyaletdinov – Bukharov.

Victoria obtinuta de CSKA impotriva lui Zenit s-a datorat in mare parte si reusitei lui Georgi Milanov, dat ca titular in acest joc de presa rusa. Altfel, sunt sanse destul de mari ca CSKA sa foloseasca o formula asemanatoare celei care reusea sa obtina 3 puncte vitale cu formatia din St Petersburg.

Lipseste Aleksandrs Cauna (accidentat).

CSKA Moscova (sistem de joc 4-2-3-1): Akinfeev – Schennikov, Ignashevitch, Berezoutski, Fernandes – Elm, Milanov – Tosic, Dzagoev, Musa – Doumbia.

CSKA este favorita caselor de pariuri, victoria oaspetilor primind o cota de 2.30 in oferta agentiei online Bet365.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _