Pronostic – AS Roma – AC Parma – 02.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 2 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

In cele din urma, Juventus a pierdut in campionat, 2-0 pe San Paolo in fata lui Napoli, iar AS Roma poate spera la un final ceva mai interesant de sezon, in care sa fie capabila sa puna presiune, fie ea cat de mica, pe campioana en-titre.

Cu aceasta ocazie, AS Roma are posibilitatea de a reduce la 8 puncte diferenta ce o separa de Juventus in clasamentul Serie A.

Daca in urma cu cateva saptamani laudam performantele Parmei in campionat, ei bine, pentru parmegiani a urmat o serie de doua infrangeri care i-a scos oarecum din cursa pentru un loc de Europa League la finele sezonului.

Echipa gazda cunoaste prea bine programul pe care il are pana la sfarsitul de mai, unul care prevede o ciocnire AS Roma vs Juventus, ceea ce ar putea inseamna reducerea ecartului la 5 puncte. Desigur, presupunand ca romanii se vor impune aici, cat si in derbiul finalului de sezon.

AS Roma are doi jucatori indisponibili. Despre olandezul Kevin Strootman si accidentarea sa tot am vorbit in ultima perioada; al doilea absent al zilei este Federico Balzaretti, accidentat la randul sau.

AS Roma (sistem de joc 4-3-3): Sanctis, Benatia, Castan, Torosidis, Dodo, Rossi, Ljajic, Pjanic, Nainggolan, Gervinho si Destro.

La oaspeti, in schimb, Roberto Donadoni nu ii poate include in planurile sale tactice pe Gabriel Paletta, Walter Gargano (accidentati), cat si pe cei doi jucatori suspendati – Alessandro Lucarelli, respectiv fostul jucator al lui Juve, Amauri.

AC Parma (4-3-3): Mirante, Rossini, Felipe, Molinaro, Cassani, Parolo, Schelotto, Cassano, Marchionni, Biabiany si Acquah.

Bilantul intalnirilor directe dintre AS Roma si AC Parma, strict pe Stadio Olimpico, este unul net favorabil gazdelor, care au pierdut o singura data din 13 jocuri puse la dispozitie.

De asemenea, Roma nu a pierdut in Serie A decat doua jocuri in ultimele 32 de etape. Victoria romanilor este rasplatita cu o cota de 1.45 in oferta agentiei online Unibet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _