Pronostic – Asteras T. – PAOK – 14.Mai.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 14 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Campionatul Greciei a intrat in linie dreapta, in sensul in care Panathinaikos si PAOK se lupta (aproape) cu sanse egale la ocuparea ultimului loc de Liga Campionilor.

Din punct de vedere sportiv, PAOK a strans acelasi numar de puncte cu Panathinaikos, insa Federatia de Fotbal din Grecia a luat decizia ca aceasta echipa sa fie penalizata cu 3 puncte, astfel incat Panathinaikos are, sa spunem, prima sansa la indeplinirea obiectivului trasat inainte de startul sezonului.

Situatia financiara din Grecia ramane una neschimbata, daca e sa ne gandim ca nu mai sunt banii de altadata, iar atat PAOK cat si Panathinaikos ar avea nevoie de sumele mari de mari rezultate dintr-o eventuala participare in cea mai prestigioasa competitie fotbalistica intercluburi din lume.

Singura speranta ramasa pentru PAOK este aceea de a castiga tot pana la confruntarea decisiva, de pe teren propriu, din ultima etapa, cu Panathinaikos.

Pana atunci insa, PAOK trebuie sa castige pe terenul unei formatii pe care nu a fost capabila sa o subjuge cu prima ocazie. Meciul a fost dominat de PAOK, e drept, insa rezultatul nu a fost cel scontat.

PAOK ii are in lot pe Katsouranis, Salpingidis, Stoch, Natcho, Maduro, Vukic, cu totii jucatori experimentati, capabili sa aiba un cuvant de spus pentru ducerea la bun sfarsit a obiectivului trasat cu ceva timp in urma, si anume calificarea in preliminariile Champions League.

Pe langa acest loc oferit pentru greci, mai gasim si alte trei formatii ce vor participa in Europa League.

Asteras Tripoli nu mai are nicio sansa sa castige playoff-ul, cu mentiunea ca a pierdut atat in tur cat si in retur impotriva lui PAOK.

In concluzie, nu e greu de dedus ca, tinand cont de miza jocului, oaspetii de la PAOK vor da ce au mai bun in ei pentru a iesi victoriosi din aceasta deplasare. In dreptul acestui pronostic gasim o cota de 2.10 in oferta agentiei online BetVictor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _