Pronostic – Astra – Otelul Galati – 21.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 21 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Etapa cu numarul XXIV din Liga 1 debuteaza, vineri seara, in direct pe Digisport 1, cu meciul dintre Astra Giurgiu si Otelul Galati.

Fara Budescu, Matel si Alibec in lot, la Ploiesti, in derbiul cu Petrolul, putem spune despre Astra ca a pierdut doua puncte importante in lupta pentru titlu, tinand cont ca golul egalizator al “lupilor” galbeni a venit in al doilea minut de prelungire, din gheata lui Ovidiu Hoban.

De cealalta parte, Otelul a pierdut in mod surprinzator pe teren propriu, scor 1-0, in fata Ceahlaului Piatra Neamt condus de catre Costel Ilie. Spunem surprinzator gandindu-ne totodata la prestatiile excelente din aceasta primavara ale baietilor pregatiti de neamtul Ewald Lienen.

Meciul tur a fost unul fara istoric, in conditiile in care echipa clasata in momentul de fata pe locul al doilea in campionat, Astra Giurgiu, s-a impus cu un 4-0 zdrobitor pe malul Dunarii. Au punctat la acea vreme Cristescu (dubla), Ivanovski si Pedro Santos.

Remiza inregistrata in runda precedenta pe terenul Petrolului a indepartat-o si mai mult pe Astra Giurgiu de locul 1, in prezent existand o distanta de sase lungimi intre liderul Steaua si giurgiuveni. E greu de imaginat si de conceput, asadar, ca ros-albastrii vor rata in acest sezon obiectivul principal, si anume castigarea campionatului.

Gazdele din aceasta seara trebuie sa constientizeze totodata ca, un eventual insucces in compania Otelului, le-ar scoate definitiv din lupta pentru suprematie ce se duce in Liga 1.

In opinia noastra, Otelul este fara doar si poate o echipa capabila sa furnizeze surpriza pe terenul Astrei si, uitandu-ne peste ceea ce are de oferit casa de pariuri online Bet365 pentru acest meci, suntem foarte tentati sa mizam pe Otelul (+1.0) @ 1.90.

Astfel, in cazul in care Astra se impune la limita, miza este returnata. Formatia oaspete arata foarte bine din punct de vedere fizic si avem incredere in Ewald Lienen ca poate scoate un punct din deplasarea de la Giurgiu.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _