Pronostic – Atl.Madrid – Elche – 18.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 18 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Situatia s-a complicat in mod vizibil pentru Elche, in ceea ce priveste ramanerea la cel mai inalt nivel fotbalistic in Spania.

Oaspetii de vineri seara nu s-au descurcat prea bine in ultima perioda, rezultatele lipsind aproape cu desavarsire, ceea ce a condus negresit la o lupta surda pentru Elche in subsolul clasamentului.

In acest moment, Atletico Madrid este principala favorita la castigarea campionatului, cu Real Madrid suflandu-i in ceafa, iar Barcelona, din pacate pentru fanii blaugrana, la 4 puncte distanta, cu sanse mici de a recupera pe acest final.

Pentru acest joc, Diego Simeone pare setat sa ramana pe asezarea clasica pe care a promovat-o inca din momentul in care a fost investit ca antrenor la Atleti. 4-4-2, cu doua varfuri de rasa – Diego Costa si David Villa.

Turcul Arda Turan este accidentat si se pare ca va lipsi si in meciul de vineri seara, existand insa premise ca ar putea reveni in prima mansa a semifinalelor UCL, impotriva lui Chelsea.

Javier Mamquillo este accidentat, de asemenea, iar Diego Costa usor incert dupa accidentarea suferita in meciul de etapa trecuta, cand a punctat pentru 2-0 lovindu-se de stalpul portii.

Atletico Madrid (sistem de joc 4-4-2): Courtois, Godin, Miranda, Juanfran, Luis, Suarez, Koke, Gabi, Garcia, Villa si D. Costa.

Elche nu a fost de acord sa achite clauza de 300.000 de euro stipulata in contractul lui Ruben Perez, imprumutat aici, astfel ca acesta din urma nu va putea sa evolueze in meciul cu Atletico.

Acesta apartine in continuare de Atletico Madrid si, drept urmare, nu poate evolua impotriva clubului parinte.

Alvaro si Edu Albacar nu au efectuat deplasarea in capitala Spaniei din cauza unei accidentari, iar Aaron si Manu del Moral sunt incerti.

Elche (sistem de joc 4-2-3-1): Herrera, Pelegrin, Suarez, Sapunaru, Botia, Sanchez, Herrera, Fidel, Coro si Marquez.

Casa de pariuri online Bet365 ofera o cota de 1.20 pentru victoria lui Atletico, excelenta pentru un combo!
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _