Pronostic – Augsburg – Schalke – 14.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 14 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

In momentul de fata, Augsburg se afla intr-o forma sportiva excepetionala, acest lucru fiind cat se poate de bine subliniat si de pozitia ocupata in clasament.

Formatia gazda a prologului rundei din Bundesliga ocupa pozitia a 6-a, mai nou, dupa victoria inregistrata, etapa trecuta, in deplasarea de la Borussia Moenchengladbach. Revenirea lui Daniel Baier ar trebui sa fie de bun augur, cu atat mai mult cu cat, in postura de adversar, se va prezenta nimeni alta decat Schalke 04.

Schalke a trecut de Hoffenheim, saptamana trecuta, si nu oricum, ci cu 4-0, pe teren propriu. Moralul oaspetilor ar trebui sa fie la cote inalta, in conditiile in care au doar doua goluri mai putine decat ocupanta locului al treilea, Bayer Leverkusen. Lupta pentru “ciolan” se da, bineinteles, pentru ocuparea unui loc de cupa europeana la sfarsitul sezonului. Cu toate acestea, absenta lui Jefferson Farfan reprezinta o imensa lovitura pentru Schalke 04.

Kevin Vogt ar putea sa il inlocuiasca pe Paul Verhaegh (accidentat usor), Daniel Baier se intoarce dupa o accidentare, de asemenea, si probabil il va inlocui pe Dominik Kohr ca mijlocas la inchidere. Raul Bobadilla, Arkadiusz Milik si Dong-Won Ji lupta pentru titularizare, in timp ce Sascha Molders completeaza lista de doi jucatori indisponibili ai gazdelor.

Echipa probabila a lui Augsburg (sistem de joc 4-1-4-1): Manninger – Ostrzolek, Klavan, Callsen-Bracker, Vogt – Baier – Werner, Altintop, Moravek, Hahn – Bobadilla.

La Schalke 04, Kyriakos Papadopoulos si Tim Hoogland concureaza pentru un loc disponibil in linia de patru fundasi. Chinedu Obasi ar putea sa il inlocuiasca pe Farfan, accidentat, conditii in care managerul Jens Keller nu ar avea prea multe de schimbat in formula de start.

Lipsesc din cauza unor accidentari Christian Fuchs, Marco Hoger, Dennis Aogo, Christian Clemens, Jan Kirchhoff si Atsuto Uchida.

Augsburg este usor favorita in opinia agentiei online Bet365, insa recomandarea noastra ar fi sa mizati pe un rezultat de egalitate cotat la 3.50.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei