Pronostic – Bahia – Cruzeiro – 20.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 20 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Pauza intercompetitionala a fost una destul de fructuoasa pentru Bahia, care a facut tot posibilul sa aduca jucatori ofensivi de calitate in lot.

Problemele in defensiva insa sunt de actualitate si isi pot spune din nou cuvantul intr-o disputa directa cu Cruzeiro.

Cruzeiro, intre timp, s-a intarit la randul sau si se numara printre principalele pretendente la castigarea titlului de campioana in Brasileirao.

Oaspetii au trecut de Bahia in ultima deplasare efectuata aici, fiind de altfel si primul rezultat pozitiv inregistrat de Cruzeiro in deplasarea de la Bahia din 1994.

Fanii Bahiei sunt incantati de transferurile realizate in perioada de intermercatto si abia asteapta sa isi vada la treaba favoritii.

Maxi Biancucchi ar trebui sa faca echipa in atac cu fostul jucator al lui Fluminense, Rhayner. Fundasul lateral dreapta Galhardo se numara printre cei trei jucatori indisponibili ai gazdelor, unde ii mai gasim si pe Guilherme sau Ze Roberto (accidentati).

Echipa probabila a lui Bahia (modul de joc 4-2-2-2): Lomba – Avine, Titi, Fonseca, Madson – Miranda, Fahel – Talisca, Lincoln – Rhayner, Biancucchi.

La oaspeti, Marcelo Oliveira poate sta linistit stiind faptul ca are una dintre cele mai tari loturi de jucatori.

Dragoberto si Ricardo Goulart ar putea lipsi in prima etapa din cauza unor accidentari, insa Foxes ar trebui sa dispuna de inlocuitori cel putin la fel de valorosi. Willian si Julio Baptista ar putea debuta in tricoul lui Cruzeiro.

Echipa probabila a lui Cruzeiro (modul de joc 4-2-3-1): Fabio – Ceara, Dede, Rodrigo, Samudio – Silva, Henrique – Ribeiro, Baptista, Willian – Borges.

Conform statisticilor oferite de casa de pariuri online Bet365. Bahia a terminat in over 2.5 ultimele trei dueluri directe avute in compania lui Cruzeiro.

In concluzie, ne asteptam la o victorie in deplasare a lui Cruzeiro, in conditiile in care un eventual scor corect 1-3 este cotat la 23.00 pe site-ul agentiei Bet365, care ofera si o cota de 2.10 pentru over 2.5.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _