Pronostic – Barcelona – Celta Vigo – 26.Martie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 26 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Conform statisticilor, in aceasta editie de campionat, Celta Vigo a adunat mai multe puncte in deplasare decat pe teren propriu.

Intr-un clasament format exclusiv din jocurile disputate in deplasare, Celta Vigo ar ocupa pozitia a saptea. Pe langa elementele ce tin de statistica, care ii convin de minune, Celta Vigo are norocul de a fi antrenata de un fin cunoscator al Barcelona, si anume Luis Enrique.

Cu toate acestea, foarte multi specialisti vad in Celta Vigo o victima sigura, miercuri seara, pe Nou Camp.

Barcelona are un moral excelent dupa ceea ce s-a intamplat duminica trecuta, in El Clasico. Din punct de vedere ofensiv, formatia blaugrana a fost la superlativ. Cu patru goluri inscrise in poarta Realului, Barcelona a pacatuit aproape in egala masura in defensiva, primind nici mai mult nici mai putin de trei goluri.

Forma sportiva a lui Messi, cat mai ales geniul argentinianului, a facut diferenta din nou, intr-un meci in care Cristiano Ronaldo pur si simplu nu a existat, iar Barcelona a incins si mai tare lupta la titlu, care se duce in trei. La momentul de fata, Atletico este lider, dar, pare-se, are un program ceva mai dificil in cele 9 etape ramase de disputat.

Isaac Cuenca nu poate juca pentru Barca impotriva Celtei, acelasi lucru fiind valabil si pentru Carles Puyol, accidentat la genunchi.

Echipa de start a Barcelonei (sistem de joc 4-3-3): Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Pedro, Messi, Sanchez.

Michael Krohn-Dehli nu va putea evolua la oaspeti, fiind suspendat, iar Mario Bermejo este incert.

Echipa de start a Celtei Vigo (sistem de joc 4-3-3): Yoel – Jonny, Costas, Fontas, Mallo – Rafinha, Oubina, Fernandez – Orellana.

In pofida faptului ca principalele case de pariuri online, in frunte cu Unibet, vad aici un meci cu multe goluri. In ceea ce ne priveste recomandam ca principal pronostic under 3.5!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _