Pronostic – Bari – Cittadella – 19.Mai.2014

Written by pronosticuri on Monday - 19 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sezonul din Serie B este pe cale sa ia sfarsit, in conditiile in care au mai ramas de disputat doar trei etape din actuala editie.

Luni seara se disputa ultimele doua jocuri ale antepenultimei etape a sezonului 2013/14, unul departe de a fi extraordinar pentru formatia oaspete, AS Cittadella, care se lupta in continuare pentru a ramane in al doilea esalon fotbalistic din Italia.

In prezent, AS Cittadella ocupa pozitiaa 17-a in clasamentul Serie B, in vreme ce Bari sta mult mai bine, pe 7. Meciul tur dintre AS Cittadella si AS Bari s-a incheiat nedecis, scor 1-1.

Cu trei victorii si un rezultat de egalitate inregistrate in ultimele patru intalniri directe cu AS Cittadella, toate inregistrate pe teren propriu, AS Bari porneste in acest meci cu prima sansa, potrivit cotelor afisate in oferta principalelor case de pariuri online.

Pe acest final de sezon, AS Bari cauta sa incheie pe o pozitie cat mai buna in clasament, astfel incat, in playoff, sa dea peste adversari mai putin dificili. In plus de asta, Bari evolueaza in fata propriilor suporteri si nu doreste sa cedeze puncte in fata unui adversar care se zbate sa ramana in Serie B.

Echipa de start a lui AS Bari (modul de joc 4-3-3): Guarna – Sabelli, Ceppitelli, Polenta, Calderoni – Sciaudone, Romizi, Lugo Martinez – Galano, Silva, Lores.

AS Cittadella poate evita playout-ul pe ultima suta de metri, in conditiile in care Varese si Novara au cu doua puncte mai putin decat echipa clasata pe locul 17 in clasamentul Serie B.

Echipa de start a lui AS Cittadella (modul de joc 4-2-3-1): Di Gennaro – Gasparetto, Coly, Scaglia, Alborno – Rigoni, Paolucci – Surraco, Djuric, Piscitella – Coralli.

Desi la prima vedere echipa oaspete pare sa fie mai bine motivata sa se impuna in acest meci, din punctul nostru de vedere un pariu pe victoria lui AS Bari, la o cota de 1.85 in oferta Unibet, ar fi alegerea inteleaptaa pariorilor inspirati!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _