Pronostic – Belgia – Tunisia – 07.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 7 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

BelgiaZiua de sambata programeaza un nou meci interesant, si anume Belgia-Tunisia. Belgia ramane surpriza placuta a ultimilor ani, in conditiile in care aduna cu succes o sumedenie de jucatori de valoare, totul pe baza unui proiect de cativa ani.

Un proiect demn de urmat si de selectionerul Victor Piturca, a carui reconstructie dureaza de mai bine de un deceniu, rezultatele lipsind cu desavarsire.

Daca Belgia a reusit sa isi confirme statutul calificandu-se la Cupa Mondiala din Brazilia, nu acelasi lucru il putem spune si despre Tunisia, care a picat testul campaniei de calificare, zona africana.

Este pentru a treia oara cand cele doua nationale se intalnesc. Primul joc s-a consumat in urma cu 12 ani, in cadrul grupei de la Campionatul Mondial, cand Belgia si Tunisia au terminat la egalitate. Mai apoi, europenii au inregistrat o victorie la limita, scor 1-0, cu ocazia unui meci amical, in urma cu zece ani.

Echipa probabila a Belgiei (sistem de joc 4-2-3-1): Courtois – Alderweireld, Kompany, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Fellaini – Mirallas, de Bruyne, Hazard – Lukaku.

Fanii Tunisiei sunt foarte dezamagiti de faptul ca echipa lor nationala nu a reusit sa se califice la Cupa Mondiala in detrimentul altor formatii, poate, mai putin puternice, dar care au concretizat, in sensul in care au acumulat mai multe puncte in clasamentul grupei si au acces la turneul final din Brazilia.

Echipa probabila a Tunisiei (sistem de joc similar): Ben Mustapha – Mathlouthi, Abdennour, Ben Youssef, Mohsni, Ben Djemia – Ben Yahia, Nater, Dhaouadi, Mikari – Jemaa.

Daca ar fi sa optam pentru un pariu, acela ar fi under 3.0 goluri, cotat la 1.65 in oferta BetVictor. Ne asteptam totodata si la o victorie a Belgiei, care va dori sa intre in focul Cupei Mondiale cu un moral excelent. Tunisia este o echipa care promoveaza jocul defensiv, si nu vedem cum s-ar putea inscrie mai mult de doua goluri cu ocazia acestui joc amical.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _