Pronostic – Benfica – Juventus – 24.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 24 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Benfica a reusit sa castige cel de-al 33-lea titlu de campioana a Portugaliei, iar acum doreste sa obtina pe Estadio Da Luz un scor suficient de consistent pentru a trece de Juventus Torino in semifinalele Europa League. Benfica are o revansa de luat si vizavi de sezonul precedent de EL, in care pierdut cu Chelsea in finala.

Juventus are, la randul ei, sanse foarte mari de a castiga titlul in Italia pentru a treia oara consecutiv.

Antonio Conte, de obicei, adopta o tactica destul de defensiva in tur, asa s-a intamplat si cu Lyon in sferturi, pentru ca la retur sa isi asigure biletele pentru urmatoarea etapa a competitiei. In cazul nostru, finala Europa League ce ar urma sa se dispute chiar in fieful bianconerilor.

Desi bucuria castigarii unui nou titlu in Portugalia a fost una la cote inalte, Benfica a pierdut un fotbalist important pe acest final de sezon.

Este vorba despre Eduardo Salvio, care si-a rupt bratul in ultima partida de campionat. Silvio, pe de alta parte, o alta absenta de marca a lusitanilor, si-a rupt piciorul in mansa retur cu AZ Alkmaar.

Singurele vesti bune constau in faptul ca Maxi Pereira si Nico Gaitan vor putea fi folositi dupa ce si-au ispasit suspendarea in mansa retur cu Alkmaar, in timp ce Andre Gomes trebuie sa fie precaut in joc pentru a nu primi cartonasul galben care l-ar scoate din cartile returului de la Torino.

Benfica (4-4-2): Moraes – Pereira, Garay, Luisao, Siqueira – Markovic, Amorim, Perez, Gaitan – Rodrigo si Lima.

Singurul posibil absent de la echipa vizitatoare este Carlos Tevez (incert). “Apasul”, dimpreuna cu Bonucci si Marchisio sunt pasibili de suspendare.

Juventus (3-5-2): Buffon – Barzagli, Chiellini, Bonucci – Asamoah, Pogba, Pirlo, Vidal, Lichtsteiner – Osvaldo, Tevez.

Juventus este favorita la calificare, dar nu si in meciul tur, acolo unde cotele oferite de Sportingbet sunt destul de echilibrate. In atare conditii, cel mai nimerit rezultat consideram ca ar fi X solist (@ 3.30).
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _