Pronostic – Birmingham – Wigan – 29.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 29 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Principalele campionate ale Europei sunt pe cale sa se incheie. Birmingham City se afla intr-o situatie nefericita, undeva pe la subsolul clasamentului Championship, deci cu sanse reale de a pica in cel de-al treilea esalon (League One).

Din pacate pentru City, aceasta echipa nu a mai cunoscut gustul victoriei de 17 meciuri incoace, luand aici in calcul exclusiv meciurile disputate pe teren propriu (St Andrews). Cu asemenea prestatii cenusii, e foarte greu de anticipat ca Birmingham se va salva, in masura in care, astazi, intalneste un adversar care vizeaza playoff-ul.

Este vorba despre Wigan, care in ciuda inconsistentei sale in joc are sansa de a merge in playoff-ul din Championship. Cu putin noroc si, desigur, mai multa darzenie in joc, Wigan ar putea reveni pe prima scena a fotbalului englezesc.

Ramane de vazut acum daca The Latics (porecla oaspetilor) vor putea profita la maximum de acest final de sezon. Orice alt rezultat decat victoria, o va scoate din calculele playoff-ului pe Wigan.

Echipa de start a lui Birmingham City (modul de joc 4-2-3-1): Randolph, Robinson, Caddis, Hancox, Mullins, Macheda, Huws, Reilly, Zigic, Burke si Novak.

Tom Thorpe, Matthew Green si Neal Eardley sunt accidentati si nu vor putea fi folositi in acest meci de echipa gazda.

La oaspeti, in schimb, vor absenta alti doi jucatori, si anume: Chris McCann si, respectiv, Ben Watson.

Echipa de start a lui Wigan (modul de joc 4-5-1): Al-Habsi, Beausejour, Perch, Barnett, Boyce, McClean, Waghorn, Gomez, Espinoza, McArthur si Fortune.

Potrivit statisticilor, Wigan a incheiat in under 2.5 ultimele trei deplasari din Championship. In opinia noasta, oaspetii sunt pe cale sa o inregistreaza si pe a patra, motiv pentru care va recomandam un pariu generos pe under 2.5
Sau, si mai convenabil, mizati pe victoria lui Wigan, care este echipa mai motivata sa castige si care are un obiectiv mai indraznet decat cel stabilit de Birmingham, spre exemplu.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _