Pronostic – Botafogo RJ – Vitoria – 25.Mai.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 25 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Clasata pe ultimele 4 locuri in clasamentul Serie A Brasileirao, dupa ultimele 6 etape scurse din actuala editie de campionat, Botafogo are nevoie de un succes pe teren propriu impotriva Vitoriei.

Emerson a reprezentat o mutare desteapta facuta de conducatorii lui Botafogo RJ, insa acest lucru nu este de ajuns, in masura in care Nicolas Lodeiro este dat ca si transferat la Corinthians.

Vitoria a acumulat cu un punct mai mult decat adversarul ei din aceasta etapa, ceea ce nu este fantastic, si s-ar multumi cu un rezultat de egalitate in aceasta deplasare extrem de solicitanta. In plus de asta, Vitoria inca nu si-a ales un antrenor, contand in continuare pe serviciile unui manager interimar.

Din cate se pare, Botafogo RJ nu ii va putea alinia in aceasta partida pe niciunul dintre Rodrigo Souto, Cidinho, Nicolas Lodeiro (accidentati), Doria (suspendat), Marcelo Mattos si Daniel, ambii incerti.

Echipa de start a lui Botafogo RJ (asezare in teren 4-2-2-2): Renan – Edilson, Bolivar, Bahia, Cesar – Gabriel, Bolatti – Wagner, Gege – Zeballos si Emerson.

Carlos Amadeu se va ocupa de Vitoria pana cand sefii clubului se vor decide asupra unui manager definitiv. Pana atunci, Amadeu asigura interimatul.

In ultima etapa, Vitoria a primit nepermis de multe goluri, ceea ce ar putea conduce in mod negresit la cateva schimbari, atat tactic cat mai ales din punct de vedere al jucatorilor folositi.

Spre exemplu, fundasul Alemao a inscris in proprie poarta si ar putea fi inlocuit cu ocazia acestei intalniri. Leo Costa, pe de alta parte, este dat ca si titular la Vitoria. Damian Escudero si William Henrique sunt incerti la formatia oaspete.

Echipa de start a Vitoriei (asezare in teren 4-2-1-3): Wilson – Tarracha, Tofolo, Gustavo, Ayrton – Welison, Coruja – Costa – Marquinhos, Souza si Caio.

Ca o recomandare, va sugeram sa mizati pe un rezultat de egalitate intre cele doua grupari, cotat la 3.50 in oferta de pariuri a agentiei online William Hill.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _