Pronostic – Brest – Angers – 04.Martie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 4 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Marti, cu incepere de la ora 20:30, Stade Brest primeste vizita ocupanta locului doi din Ligue 2, Angers, nimeni alta decat formatia la care a activat in trecut si actualul stelist Claudiu Keseru. Oaspetii de marti seara s-au impus la limita in partida tur, scor 2-1.

In comparatie cu ceea ce se intampla prin luna decembrie in cadrul clubului Stade Brest, situatia pare sa se mai fi imbunatatit. Cele trei victorii consecutive inregistrate in campionat le-au dat aripi jucatorilor lui Brest, care nu concep sa piarda acest meci atat de important in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Plecarea masiva de jucatori consemnata anul trecut, cand Brest a retrogradat din Ligue 1, a costat-o enorm pe aceasta, care incearca sa isi gaseasca noi repere din mers, intarziind cel putin un an reintoarcerea in elita fotbalului francez.

Formula de start a lui Stade Brest (asezare in teren 4-4-2): Thebaxu – Traore, Coulibaly, Makonda, Falette – Guidileye, Ramare, Moimbe, Grougi – Alphonse si Ayite.
In comparatie directa cu adversarul din aceasta etapa, Angers se simte destul de confortabil pe locul 2, sperand totodata ca la anul, pe vremea aceasta, joace impotriva unor adversari precum AS Monaco sau Paris Saint Germain, si nu Brest sau Dijon.

Aducerea lui Moulin pe banca tehnica a lui Angers si-a pus amprenta intr-un mod pozitiv, in conditiile in care oaspetii de marti seara au cu 4 puncte mai mult decat clasata de pe locul 4, plus restanta despre care facem vorbire aici. Cu alte cuvinte, o victorie pe teren strain poate sa ii ofere lui Angers o perspectiva si mai clara asupra promovarii in primul esalon.

Formula de start a lui SCO Angers (asezare in teren 4-2-3-1): Leteiller – Thomas, Angoula, Moutou, Henin – Frikeche, Keita – Ayari, Gamboa, Diers – Yattara.
Inca de pe acum, jocul dintre Stade Brest si SCO Angers se anunta a fi unul extrem de strans, fapt pentru care va recomandam sa mizati pe under 2.5, la o cota de 1.60 in oferta agentiei online Sportingbet.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei