Pronostic – Brighton – Derby – 08.Mai.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 8 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Brighton a reusit in ultimul moment sa acceada in faza playoff-ului din Championship, gratie unui ultim succes purtat in sezonu regulat in fata lui Nottingham Forest.

Cu toate ca a incheiat sezonul cu 15 puncte mai putine decat adversara directa din aceasta etapa, se stie foarte bine ca in playoff rezultatele pot fi de cele mai multe ori contradictorii.

In plus de asta, aici, nu castiga de fiecare data echipa mai puternica, tocmai de aceea dam foarte des peste surprize.

Derby intra in playoff ca mare favorita la accederea in Premier League. Oaspetii de joi seara au fost foarte aproape sa castige biletele de Premier League inca din sezonul regulat, dar nu a fost sa fie pana la urma.

Din punct de vedere statistic, Derby este una dintre cele mai bune echipe din Championship ca numar de goluri marcate in deplasare.

Dale Stephens este dat ca incert pentru Brighton Albion, in timp ce Andrew Crofts va lipsi din cauza unor probleme medicale. Astfel, Craig Mackail-Smith si Solly March spera sa prinda un post de titular cu aceasta ocazie.

Echipa probabila a lui Brighton (sistem de joc 4-3-3): Kuszczak – Calderon, Greer, Upson, Ward – Forster-Caskey, Andrews, Orlandi – Lingard, Ulloa si Buckley.

La oaspeti notam alte doua absente, si anume – Shaun Barker si, respectiv, Paul Coutts, ambii din cauza unor probleme de ordin medical. Spre deosebire de ultima partida din sezonul regulat, Derby County va folosi cu aceasta ocazie cel mai bun prim 11 pe care il poate alinia in atare conditii.

Echipa probabila a lui Derby County (sistem de joc 4-3-3): Grant – Wisdom, Keogh, Forsyth, Buxton – Bryson, Thorne, Hendrick – Russell, Martin si Bamford.

Facem din nou apel la statistica, si aflam ca 6 din ultimele 7 jocuri de pe teren propriu ale lui Brighton s-au incheiat cu cel mult 2 goluri pe tabela de marcaj. Asadar, recomand un pariu in under 2.5 la o cota de 1.57 in oferta Bet365.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _