Pronostic – Ceahlaul – Astra – 30.Martie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 30 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Ceahlaul nu acuza prea mult plecarea lui Vasile Miriuta la CFR Cluj, in conditiile in care, la o prima vedere, si-a asigurat biletul pentru Liga 1 si pentru editia viitoare.

Moldovenii se afla acum pe un onorabil loc 9 in campionat si, in buna traditie “milenara” a clubului patronat de cel numit Pinalti, poate aborda cu mult calm acest final de sezon.

Ba chiar mai mult, la adapostul punctelor adunate cu o rigurozitate nemteasca de catre Vasile Miriuta, Ceahlaul isi poate asigura din mers cateva puncte sigure in campionatul viitor.

Si pentru ca in Liga 1 exista in continuare “oameni de cuvant”, nemtenii se anunta inca de pe acum un arbitru destul de solid in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu este cazul meciului de fata, in care Astra are prima sansa fara doar si poate. Cu toate acestea, Ceahlaul este o formatie extrem de redutabila acasa si, cel mai probabil, va pune probleme oricarui adversar venit cu gandul de a castiga la Piatra Neamt.

La 3 puncte distanta de Petrolul, si o idee mai buna fata de “lupi” atat in meciul direct din campionat, cat si in Cupa Romaniei, giurgiuvenii vin in Moldova cu gandul la obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Petrolul are meci cu Dinamo pe “Ilie Oana”, iar un eventual insucces acolo, coroborat cu o victorie a Astrei la Piatra Neamt, ne pot oferi imaginea podiumului Ligii 1, editia 2013-2014.

Daca va incheia campionatul pe locul secund, Astra va disputa, pare-mi-se, cu un tur preliminar mai putin in Europa League fata de Petrolul. Orisicum, lupta ramane in continuare una deschisa, cu Astra avand prima sansa, in conditiile in care o despart 3 puncte de Petrolul.

Cat despre aceasta intalnire, ne rezumam la un pariu pe victoria oaspetilor, cotat la 2.10 in oferta Sportingbet. Puteti miza, de asemenea, si pe un pariu de tipul ambele echipe sa inscrie @ 1.90!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _