Pronostic – Ceahlaul – Petrolul – 09.Martie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 9 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Etapa a XXII-a din Liga 1 continua, duminica seara, cu jocul dintre Ceahlaul Piatra Neamt si Petrolul Ploiesti. In meciul tur, Petrolul a remizat pe “Ilie Oana”, in ciuda faptului ca a detinut controlul pe intreg parcursul celor 90 de minute.

Pentru a mai pastra de doi lei sperante la campionat, Cosmin Contra trebuie sa isi motiveze elevii astfel incat sa nu mai fie pedepsiti ca la Brasov, cand FC din localitate in ultimele secvente, din penalti.

In returul campionatului trecut, Petrolul s-a prezentat foarte bine la Piatra Neamt, obtinand o victorie lejera, scor 2-0. De altfel, bilantul intalnilor directe dintre Petrolul si Ceahlaul (si viceversa) este unul de partea oaspetilor de duminica seara.

Casele de pariuri o dau favorita pe Petrolul, care primeste din partea Bet-at-Home o cota de 1.95 la victorie. Nemtenii sunt recompensati generos, 4.00, iar un posibil rezultat de egalitate se apropie de 3.50.

In primele doua jocuri din acest miniretur, Ceahlaul a inregistrat doua remize in scor identic, 1-1. Asadar, egal cu U Cluj pe teren propriu, urmat de o remiza si mai pretioasa in fieful Pandurilor Targu Jiu.

Petrolul s-a impiedicat la Brasov, dar a venit pe turnanta si a recuperat oarecum, acasa, cu o formatie redutabila, Otelul Galati, care a aratat mai mult decat decent in 2014. In consecinta, “lupii” trebuie sa muste cat mai repede din nemteni, astfel risca sa isi faca meciul greu.

In conditiile in care Steaua a trecut la limita de CFR Cluj, in deplasare, prin reusita lui Alexandru Chipciu, Petrolul se vede obligata de a obtine o noua victorie in deplasare, fie si prin prisma luptei directe la locul secund pe care o duce impotriva Astrei.

Ramane de vazut daca, in cele din urma, Adrian Mutu si Ianis Zicu isi vor pune amprenta asupra jocului petrolistilor. Pana acum, cei doi nu au fost decisivi pentru ocupanta locului 3 in Liga 1, iar timpul nu e prietenul lor cel mai bun, tinand cont ca, dupa aceasta etapa, a XXII-a, mai raman inca 12 runde din aceasta editie de campionat.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei