Pronostic – Celta Vigo – Sevilla – 29.Martie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 29 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sevilla este in momentul de fata cea mai in forma echipa din La Liga. Cu sase victorii consecutive la activ, din care ultima chiar in compania Realului din Madrid, formatia pregatita de Unai Emery poate fi privita de pe acum ca revelatia sezonului.

Nivelul de incredere a jucatorilor Sevillei este la nivel maxim si, desi putin specialisti anticipeaza in mod neaparat o victorie la Vigo, noi o vedem foarte posibila. Acesta este si motivul pentru care vom miza cu incredere inca din start pe o victorie a oaspetilor de sambata.

La polul opus se afla Celta Vigo, a carei situatii este mai degraba contrastanta. Baietii lui Luis Enrique a pierdut deja 4 meciuri consecutive in La Liga si cauta cu disperare puncte in fata Sevillei. Le va obtine? Noi spunem ca nu, dar ramane de vazut, ca surprize s-au vazut multe pe parcursul acestei editii de campionat.

Gustavo Cabra lipseste de la Celta Vigo, in timp ce Mario Bermejo este in continuare incert.

Echipa probabila a Celtei Vigo (asezare in teren 4-3-3): Yoel – Jonny, Costas, Fontas, Mallo – Rafinha, Oubina, Fernandez – Orellana, Charles, Nolito.

Conducatorul Sevillei, Monchi, a dat din casa in aceasta saptamana, afirmand ca se afla in tratative inca din luna ianuarie cu Unai Emery pentru reinnoirea contractului. Presedintele clubului Jose Castro spera, la randul sau, la o noua intelegere cu capitanul Ivan Rakitic, care asteapta, probabil, ca Unai sa fie reconfirmat la Sevilla.

Sebastian Cristoforo, Denis Cheryshev, Daniel Carrico sunt accidentati, iar Diogo Figueiras este incert pentru deplasarea de la Vigo.

Echipa probabila a lui FC Sevilla (asezare in teren 4-2-3-1): Beto – Coke, Fazio, Navarro, Moreno – Iborra, Mbia – Reyes, Rakitic, Marin – Gameiro.

Celta Vigo vs Sevilla este prezent in oferta agentiei de pariuri online BetVictor cu urmatoarele cote: 2.45 pentru o victorie a formatiei oaspete, 10.50 pentru scor corect 1-2 si, respectiv, 2.05 pentru over 2.5.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _