Pronostic – Cesena – Empoli – 13.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 13 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cu patru etape inainte de finalul sezonului in Serie B, a doua liga italiana de fotbal, Empoli se afla in cursa pentru promovarea directa in primul esalon, in timp ce AS Cesena, echipa de pe locul 4 in clasamentul Serie B, spera la o victorie in meciul direct cu Empoli si, implicit, la o reducere a distantei care le separa pe cele doua.

Vorbim despre o diferenta de 6 puncte in favoarea formatiei oaspete.

In conditiile in care Cesena s-ar impune in aceasta seara, gazdele ar mai avea ceva sperante pentru incheierea sezonului pe un loc direct promovabil.

In meciul tur, Empoli si AS Cesena s-au anihilat reciproc, intr-un joc pur italienesc, incheiat nedecis, scor 0-0. Istoria duelurilor directe dintre cele doua grupari este totusi de partea lui Empoli, care se impusese cu ultimele patru ocazii (inainte de acel 0-0 inregistrat in tur).

AS Cesena nu poate conta in acest joc pe serviciile mijlocasilor De Feudis si Gagliardini, care au au atins limita cartonaselor galbene si sunt suspendati, in timp ce mijlocasul Belingheri este accidentati, lucru valabil si pentru Rodriguez (atacant), respectiv Consolini (fundasi).

Formula de start probabila a gazdelor (sistem de joc 3-5-2): Coser – Camporese, Volta, Capelli – D’Allesandro, Cascione, Alhassan, Coppola, Renzetti – Defrel, Garritano.

Empoli ar putea sa isi asigure prezenta in Serie A inca din aceasta seara. Pentru ca acest lucru sa se intample si din punct de vedere matematic, Empoli trebuie sa se impuna in aceasta deplasare extrem de dificila.

Formula de start probabila a oaspetilor (sistem de joc 4-3-1-2): Bassi – Laurini, Tonelli, Rugani, Hisaj – Signorelli, Valdifiori, Croce – Verdi – Maccarone, Tavano

In opinia caselor de pariuri, sansele sunt mai mult sau mai putin egale. Cesena are avantajul terenului propriu, in vreme ce Empoli are de partea sa rezultatele directe, cat si pozitia mai buna in clasament.

Vom miza pe cel din urma aspect, si anume pe victoria lui Empoli. Pariati, asadar, pe Empoli DNB la o cota de 1.85 in oferta casei de pariuri Unibet!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _