Pronostic – CFR Cluj – FC Brasov – 12.Mai.2014

Written by pronosticuri on Monday - 12 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

CFR Cluj si FC Brasov au colaborat foarte bine pe parcursul ultimelor sezoane, in sensul in care foarte multi jucatori au venit de la FC Brasov la CFR Cluj si retur.

Atunci cand vorbim despre jucatorii transferati de la CFR la FC Brasov ne referim mai cu seama de rezerve, care nu reuseau sa prinda lotul echipei din Gruia.

CFR Cluj a trait pe picior mare in ultimii ani, cand a izbutit sa isi treaca in cont cateva trofee, participari in Liga Campionilor cu victorii senzationale pe terenul lui AS Roma si, respectiv, pe Old Trafford in fata lui Manchester United.

Acum, din pacate, situatia este cu totul alta, in conditiile in care patronul echipei a luat decizia de a limita bugetul clubului din motive lesne de inteles.

A venit criza, iar faptul ca CFR Cluj nu a mai reusit sa transfere atat de inspirat precum o facea odata, i-au costat titlul in Romania. Inaintea actualului sezon, se vorbea foarte mult despre CFR Cluj ca fiind o contracandidata serioasa la castigarea campionatului.

Steaua avea in cele din urma adversar in Liga 1, dupa ce ros-albastrii au maturat cu toti adversarii intalniti in cale in editia 2012/13. Nu a fost sa fie asa insa, iar Astra si Petrolul s-au postat la mare distanta de formatia campioana, neinvinsa in meciurile directe cu cele doua.

Acum, cand FC Brasov are nevoie de puncte, iar CFR Cluj nu mai are, practic, un obiectiv palpabil de dus la bun sfarsit, foarte multi pariori mizeaza pe o victorie a oaspetilor.

Cotele pentru FC Brasov au inceput sa scada in mod vizibil in ultimele zile, astfel incat, cu cateva ore bune inaintea meciului, CFR Cluj are in oferta Sportingbet o cota de 2.20 la victorie si 3.25 la egal, in timp ce stegarii primesc o cota tot de 3.25 pentru ceea ce ar fi cea de-a treia victorie consecutiva in Liga 1.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _