Pronostic – CFR Cluj – Vaslui – 23.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 23 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

CFR Cluj ataca cu mari sperante acest miniretur de campionat, in pofida faptului ca Arpad Paszkany nu a mai fost dispus sa bage mana adanc in buzunar si sa transfere in masa jucatori mai mult sau mai putin valorosi. Cunoscut fiind faptul ca marile schimbari se fac in intersezon, ei bine, Iuliu Muresan a optat pentru aducerea pe banca tehnica a lui Vasile Miriuta.

Vasile Miriuta a revenit in Liga 1 dupa o perioada lunga de timp petrecuta in Germania, alaturi de prietenul sau Laurentiu Reghecamp. Si-a facut ‘ucenicia’ la Ceahlaul Piatra Neamt, unde ‘Pinalti’ s-a declarat mai mult decat multumit de serviciile sale, iar saltul spre Cluj nu a fost decat urmatorul pas din cariera acestuia.

Fara a fi in mod neaparat un antrenor cu pretentii financiare exagerate, Vasile Miriuta se poate folosi in aceasta primavara de serviciile unui nucleu destul de bun de jucatori. Desi s-a vorbit intens despre o eventuala plecare a lui Ricardo Cadu de la Cluj, capitanul a ramas si, mai mult, le promite propriilor fani o alta atitudine, dublata de rezultate pe masura. In atare conditii, pe fondul unui retur perfect, CFR Cluj nu poate spera la mai mult decat un loc de Europa League.

Meciul tur dintre CFR Cluj si FC Vaslui a fost unul deosebit de violent, dupa ce bulgarul Milanov si-a pierdut cativa dinti intr-un duel inegal la mijlocul terenului cu ‘dentistul’ de serviciu, Ricardo Cadu. Fotbalistic, s-a incheiat 0-0.

FC Vaslui a ramas in aceasta pauza de iarna fara Lucian Sanmartean, plecat la Steaua si Adrian Salageanu, care se afla in plin litigiu cu clubul moldovean. Desigur, FC Vaslui s-a mai debarasat amiabil si de alti jucatori ce nu au confirmat, astfel incat primavara sa fie una linistita si din punct de vedere financiar.

Europa este din ce in ce mai departe de FC Vaslui, dupa transferul lui Sanmartean la campioana en-titre. E greu de crezut ca o echipa fara identitate, vezi plecarile celui amintit mai sus, dar si a altor jucatori cu nume, le poate crea probleme lui Pandurii, Dinamo sau chiar CFR Cluj, adversarul direct din aceasta etapa.

Casele de pariuri o vad usor favorita pe CFR Cluj la castigarea acestei dispute. Cea mai mare cota in acest sens poate fi gasita pe site-ul casei de pariuri online Bet365.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei