Pronostic – Charlton – Barnsley – 15.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 15 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Ziua de marti programeaza si un meci din Championship, liga a doua engleza de fotbal. Charlton primeste vizita lui Barnsley intr-un meci cu implicatii in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Daca echipa vizitatoare pare condamnata sa imbratiseze League One incepand cu sezonul viitor, Charlton ar putea sa isi securizeze, asta seara, statutul de echipa de Championship printr-un succes purtat impotriva ultimei clasate.

Odata cu investirea lui Jose Riga ca manager al lui Charlton, lucrurile au inceput usor, usor sa revina la normal, fapt ce a condus si la situatia in care se afla in momentul de fata echipa gazda.

Fiind constienta ca o victorie aici o scoate in mare parte din cartile retrogradarii, Charlon trebuie sa se foloseasca de avantajul terenului propriu si sa invinga un adversar usor resemnat. Meciul este unul crucial si pentru Barnsley, care are un loc de League One asigurat daca nu ia macar un punct in aceasta seara.

Asta seara putem asista la cel de-al treilea meci consecutiv in care Jose Riga nu efectueaza nicio modificare in primul 11. The Addicks vor juca, asadar, fara Callum Harriot si Jonathan Obika in formula de start.

Leon Cort este singurul jucator incert de la gazde.

Echipa de start a lui Charlton (modul de joc 4-4-1-1): Hamer – Wilson, Dervite, Wood, Wiggins – Ghoochanneijhad, Jackson, Poyet, Cousins – Ajderevic – Sordell.

Barnsley are intreg efectivul la dispozitie, ceea ce ar putea insemna, din nou, o titularizare a lui Chris O’Grady in avanposturi. Acesta va fi asistat cu pase utile, cel mai probabil, din partea lui Paddy McCourt, aripa dreapta a lui Barnsley.

Echipa de start a lui Barnsley (modul de joc 4-5-1): Butland – Kennedy, Nyatanga, Mvoto, Etuhu – Jennings, Lawrence, Dawson, Cywka, McCourt – O’Grady.

In opinia casei de pariuri sportive online Bet365, Charlton are prima sansa la victorie in acest joc, cu o cota de 2.10. Un eventual meci cu minim 3 goluri este cotat la 2.10 de aceeasi casa de pariuri.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _