Pronostic – Cherno More – Botev Plovdiv – 30.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 30 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Criza pare sa isi fi pus amprenta si asupra campionatul Bulgariei de fotbal, in conditiile in care o echipa cu traditia pe care o poseda Cherno More este pe cale sa isi ia la revedere de la o mare parte din jucatorii sai valorosi. Antrenorul Georgi Ivanov este primul care va “dezerta” in aceasta vara. Alaturi de el (sau separat) vor parasi clubul din Varna mai multi fotbalisti, care fie isi vor cauta alte angajamente la echipe din tara, fie vor trece granitele pentru a merge la mai bine. Nu e exclus sa vedem cativa jucatori de la Cherno More si in Liga 1, incepand din sezonul viitor.

In timp ce Cherno More trece printr-o perioada neagra, Botev Plovdiv s-a ridicat usor, usor. Asta, desigur, si pe fondul unor investitii masive, care au inclus, printre altele, cativa jucatori si din campionatul romanesc. Sa nu uitam ca la acest club au fost transferati doi dinamovisti – Curtean si Srgian Luchin, plus alti jucatori de la Petrolul (vezi Younes Hamza sau Ferebory Dore). Alexandru Benga este, de asemenea, un alt jucator roman ajuns in curtea lui Botev.

In vederea pregatirii acestui meci, Botev nu s-a putut baza pe o serie de jucatori importanti din cauza unor accidentari sau suspendari, in vreme ce Cherno More are la dispozitie majoritatea titularilor pe care a contat Ivanov in actuala editie de campionat.

Putem spune despre Botev Plovdiv ca si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League, din vara. Botev lupta pentru ocuparea locului 3 in campionat, dar este si finalista in Cupa Bulgariei, acolo unde va juca impotriva lui Ludogorets. Ludogorets ia titlul de campioana, iar Botev, in postura de finalista a Cupei (sau de castigatoare), va accede in preliminariile Europa League.

Cherno More joaca foarte bine acasa, ceea ce ne face sa credem ca un pariu tip DNB in favoarea lui Cherno More, la o cota de 2.00 in oferta Sportingbet, pare sa fie cea mai inspirata alegere.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _