Pronostic – Cordoba – Murcia – 11.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 11 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

CORDOMURCIA31COR.jpgSezonul regulat din Segunda Division a luat sfarsit in urma cu cateva zile, iar acum este momentul sa aflam care este echipa care merge in Primera la finalul playoff-ului programat in aceasta perioada.

Patru echipe se bat pentru acest obiectiv, cu mentiunea ca doar una va avea sansa de a putea evolua impotriva lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Lionel Messi, etc.

Cordoba a incheiat sezonul regulat pe locul 7 in Segunda Division, insa tinand cont ca echipa a doua a Barcelonei (Barcelona B a terminat pe locul 3) nu are drept de promovare, poate beneficia de pe urma acestei conjuncturi fericite.

Cu alte cuvinte, Cordoba a incheiat sezonul pe locul 6. Murcia s-a mutat pe locul 3, cu un total de puncte usor superior Cordobei (4 puncte), in ciuda faptului ca ambele formatii au atins aceeasi cifra, “16”, in dreptul victoriilor inregistrate.

Echipa probabila a Cordobei (asezare in teren 4-2-3-1): Carlos – Gunino, Bouzon, Cruz, Pinillos – Abel Gomez, Lopez Garcia – Pedro, Davila, Luso – Xisco.

Murcia a ajuns fara probleme in faza playoff-ului, neavand nevoie de o victorie in ultima runda, spre deosebire de adversara sa directa la promovare. Cu o singura infrangere la activ in ultimele 11 etape, Murcia a incheiat sezonul pe un loc onorabil, care i-a oferit posibilitatea de a putea spera la Primera.

Echipa probabila a lui Real Murcia (asezare in teren 4-4-2): Casto – Molinero, Truyols, dos Santos, Martinez – Eddy, Toribio, Moreno, Berjon – Malonga, Kike.

Real Murcia este echipa intr-o forma mai buna, insa Cordoba este extrem de redutabila pe teren propriu, acolo unde se intampla foarte rar sa piarda vreun meci.

In acest meci, gazdele au un usor avantaj, motiv pentru care va recomandam sa pariati pe urmatorul handicap asiatic: Cordoba (0), cotat la 1.68 in oferta agentiei online BetVictor. Puteti opta, printre altele, si pentru un joc cu putine goluri (under 2.5).

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _