Pronostic – Coreea de Sud – Ghana – 10.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 10 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

GhanaCoreea de Sud – Ghana este ultimul joc amical care va avea loc inainte de startul oficial al Cupei Mondiale din Brazilia, care va debuta joi seara la TVR 1. Un meci amical disputat, asadar, intre doua reprezentative deja calificate la turneul final.

In nota sa obisnuita, Coreea de Sud este foarte precauta vizavi de stirile care ar putea transpira in presa in legatura cu jucatorii ce vor face parte din lotul largit si, desigur, cu tactica pe care o va aplica in Brazilia. In ceea ce o priveste pe Ghana, aceasta a fost dintotdeauna un adversar dificil de depasit.

Coreea de Sud si Ghana au mai jucat un meci amical de fiecare inaintea Cupei Mondiale, ambele echipe pierzand la limita, scor identic, 1-0. Coreea de Sud si Ghana s-au mai intalnit pana acum de trei ori in istorie, de fiecare data in cadrul unor meciuri cu caracter amical. Ghana a invins de doua ori, in timp ce asiaticii s-au impus, la randul lor, in 2011, scor 2-1. De aceasta data, Coreea de Sud si Ghana dau piept in Miami, USA.

Echipa probabila a Coreei de Sud (sistem de joc 4-2-3-1): Jung – Gwon Kim, Kwak, Hong, Yoon – Ki, Han – Lee, Koo, Son – Park.

Echipa probabila a Ghanei (sistem de joc identic): Kwersey – Opare, Mensah, Boye, Schlupp – Essien, Badu – Boateng, Muntari, K. Asamoah – A.Ayew.

Tinand cont de tactica defensiva aplicata de cele doua formatii in primul si singurul amical de pana acum, dinaintea Cupei Mondiale, casele de pariuri au optat pentru o marja mica de goluri. Astfel, casa de pariuri online BetVictor ne propune o cota de 1.90 pentru pronosticul over 2.0 goluri.

Daca alegeti sa mergeti pe acest pariu, in cazul in care se va inscrie doar doua goluri, miza pariata va fi rambursata in contul de pariere. Aveti, de asemenea, posibilitatea de a paria si pe un rezultat de egalitate, 1-1, cotat la 7.00.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _