Pronostic – Corona Brasov – Concordia – 03.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 3 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Aflata intr-o situatie disperata in clasamentul Ligii 1, Corona Brasov se pregateste sa primeasca, luni seara, vizita Concordiei Chiajna, echipa despre care s-a vorbit nu tocmai in termeni laudativi in ultima perioda.

De ce? Pentru simplul motiv ca, potrivit jurnalistilor sportivi din Romania, Concordia s-a lasat mult prea usor invinsa de Steaua Bucuresti. La un interval de doar zece zile, Concordia a incasat nici mai mult nici mai putin de opt goluri, inscriind doar unul singur, si pe acela in minutele de prelungiri, cand soarta jocului de la Chiajna era pecetluita inca de la intrarea la vestiare.

Astazi insa, Concordia da peste un adversar cu o aparare permeabila si, nu in cele din urma, cu prea putini fotbalisti de “rasa”, asa cum le place specialistilor sa se exprime cu privire la jucatorii de calitate din Liga 1. Spre deosebire de alte echipe, Corona Brasov, nimeni alta decat Cenusareasa campionatului, se bazeaza in principal pe jucatori refuzati de alte echipe.

Strict din punct de vedere matematic, acest meci reprezinta totodata si una dintre ultimele sanse ale Coronei de a afla daca, la anul, va mai evolua sau nu pe prima scena a fotbalului romanesc. Toate semnalele o dau pe Corona de mult retrogradata, insa Ionel Gane, antrenorul brasovenilor, inca mai crede intr-o salvare in-extremis, a carei baze poate fi pusa chiar in aceasta seara cu ajutorul unei victorii impotriva ilfovenilor.

Altfel, in mare parte, totul este pierdut pentru Corona, care se va intoarce cel mai probabil in Liga 2, acolo de unde a promovat in mod nesperat la finalul sezonului precedent.

Jocul tur s-a incheiat cu succesul la limita al Concordiei, 1-0, ceea ce inseamna un motiv in plus pentru brasoveni de a-si lua revansa cu aceasta ocazie. Pentru o victorie a Coronei, casa de pariuri online Bet-at-Home ne ofera 3.10, in timp ce repetarea rezultatului din tur este cotata la 2.30 pe site-ul aceluiasi bookmaker.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei