Pronostic – Corona Brasov – U. Cluj – 12.Mai.2014

Written by pronosticuri on Monday - 12 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Universitatea Cluj nu a mai reusit sa dea randamentul scontat in ultima perioada, sub bagheta lui Mihai Teja, in conditiile in care “sepcile rosii” au cedat in minutele de prelungiri cu Viitorul, in deplasare, pentru ca mai apoi sa nu ii faca fata nici Stelei, care le-a smuls victoria, 1-0, pe Cluj Arena si a devenit campioana pentru a 25-a oara in istoria Ligii 1.

Corona, pe de alta parte, nu mai are nicio sansa la ramanerea in primul esalon, chiar si in conditiile in care se vorbeste din ce in ce mai des despre o retrogradare a Vasluiului pe baza criteriilor financiare.

Cu doar 14 puncte acumulate pe parcursul celor 31 de etape scurse, brasovenii vor reveni in esalonul secund din vara acestui an. Sau, si mai rau, echipa s-ar putea destrama, daca banii nu apar la club.

Meciul tur dintre Universitatea Cluj si Corona Brasov s-a incheiat cu victoria stransa a “sepcilor” rosii, la capatul unui joc spectaculos, in care Valentin Lemnaru, cel mai bun marcator al oaspetilor de luni seara, si Sergiu Bus, omul de gol al Coronei, au realizat cate o dubla, in dreptul lui “U” punctand si experimentatul Adrian Borza in prima repriza.

Tinand cont de lipsa de motivatie a Coronei, casele de pariuri vad in U Cluj o favorita certa la castigarea tuturor punctelor in aceasta deplasare.

Universitatea Cluj primeste, asadar, o cota de 1.30 pentru o eventuala victorie care ar mai indulci situatia in clasament, dupa cele doua infrangeri inregistrate in ultimele doua runde, 5.00 pentru o remiza pe stadionul Tineretului si, respectiv, 13.00, in cazul in care Corona se va impune surprinzator in fata baietilor lui Mihai Teja.

La modul in care se prezinta Corona in momentul de fata, trecand si peste rezultatele mai putin bune ale lui “U” din ultimele saptamani, e greu de crezut ca gazdele vor avea un cuvant de spus aici. Pariati cu incredere pe victoria lui “U” la o cota de 1.30 la Sportingbet!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _