Pronostic – Derby – Bolton – 11.Martie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 11 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sansele lui Derby County de a promova direct in Premier League au scazut, saptamana trecuta, dupa infrangerea suferita in deplasare la Millwall.

Cu toate acestea, Derby este aproape sigura de un loc in playoff, insa trebuie sa lege cat mai multe victorii posibile pana la sfarsitul sezonului pentru a fi sigura de acest lucru.

Un start l-ar putea reprezenta victoria impotriva lui Bolton, programata marti seara, in oferta casei de pariuri online Sportingbet cu urmatoarele cote: 3.60 pentru un rezultat de egalitate, 8.00 pentru scor corect 1-1 si 2.00 pentru under 2.5.

Bolton traverseaza o forma sportiva excelenta, tinand cont ca a adunat deja trei victorii in clasament si s-a indepartat in mod vizibil de zona retrogradarii. 3 victorii si un rezultat de egalitate, acestea sut statisticile formatiei oaspete, Bolton Wanderers.

Suspendat in etapa disputata la sfarsitul saptamanii trecute, Chris Martin este din nou eligibil si cel mai probabil va fi inclus in planurile antrenorului gazdelor. Jamie Ward si John Eustace sunt pregatiti sa revina in primul 11, ceea ce inseamna ca Simon Dawkins va fi folosit rezerva.
Singurul jucator absent de la Derby County este Paul Coutts (accidentat).
Echipa de start a lui Derby (modul de joc 4-3-3): Grant – Forsyth, Buxton, Keogh, Wisdom – Bryson, Eustace, Hughes – Ward, Martin si Bamford.

De cealalta parte, Bolton ar putea evolua intr-o formula neschimbata pentru a treia oara consecutiv in Championship. Wanderers nu ii va putea arunca in lupta pe Joe Riley si Marc Tierney (accidentati), ca de altfel nici pe Stuart Holden, accidentat pe o perioada indelungata de timp.

Echipa de start a lui Bolton (modul de joc 4-2-3-1): Bogdan – Ream, Knight, Wheater, Baptiste – Medo, Spearing – Mason, Danns, Davies – Jutkiewicz.

Statistici
Ultimele cinci meciuri jucate de Derby in campionat nu au fost presarate de multe goluri. De fiecare data, echipa gazda a terminat cu cel mult doua goluri pe tabela de marcaj. Victoriile impresionante ale lui Bolton, in schimb, au venit pe principiul Bolton pauza/final @ 6.50.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei