Pronostic – Dinamo Buc. – Sageata Navodari – 16.Mai.2014

Written by pronosticuri on Friday - 16 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Situatia financiara a lui Dinamo s-a agravat in ultima perioada, dupa ce Ionut Negoita a declarat in presa cum ca gruparea ros-alb va intra in insolventa cat de curand.

Motivul? Patronul lui Dinamo a descoperit in contabilitate datorii vechi ale fostilor actionari, lasate “mostenire” de Nicolae Badea si ceilalti.

In aceste conditii, multi specialisti apreciaza ca sansele lui Dinamo de a evolua din nou intr-o cupa europeana sunt din ce in ce mai mici, in conditiile in care UEFA nu agreeaza echipele cu probleme de o asemenea natura.

Pentru UEFA sunt importante atat criteriul sportiv, cat si cel material, de altfel fundamentul unui club de fotbal.

Perioada de austeritate prin care trece clubul Dinamo a fost scoasa in evidenta si in momentul in care ros-albii au incercat sa il transfere pe iordanianul Thaer Bawab de al Gaz Metan Medias, oferind in jur de 50.000 de euro.

De asemenea, salariile nu sunt dintre cele mai mari, motiv pentru care Dinamo nu mai prezinta interes fata de jucatori.

Nici in campionat situatia nu se prezinta prea roz, daca e sa luam in considerare cele trei etape consecutive in care Dinamo nu a castigat.

Etapa trecuta, Dinamo s-a intors cu un punct de la Medias, dupa ce initial pierduse cu Viitorul si, respectiv, CFR Cluj, de fiecare data fara drept de apel.

Sageata, pe de alta parte, a castigat cu un zdrobitor 4-0 in fata Concordiei, insa mai are nevoie de cel putin 4 puncte, daca nu cumva 6, in cele doua etape ramase.

Astfel, deplasarea de pe “Dinamo” devine pentru constanteni un meci de totul sau nimic.

Sageata primeste o cota de 5.25 pentru o eventuala victorie in deplasare, in timp ce Dinamo este rasplatita cu 1.67. In caz de egalitate, pariorii vor fi recompensati cu o cota de 3.60. In opinia noastra, ar merge incercat un handicap asiatic Sageata +0.5 la o cota de 2.20 in oferta casei de pariuri Unibet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _