Pronostic – Dinamo – Viitorul Constanta – 23.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 23 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Campionatul romanesc de fotbal s-a reluat vineri seara cu jocul dintre Sageata Navodari si FC Botosani, continuat sambata de victoria usor surprinzatoare a Otelului cu Pandurii Targu Jiu, duminica urmand sa debuteze si ‘cainii’ in acest miniretur, in direct pe Antena 1, cu tinerii si totodata talentatii jucatori ai Viitorului Constanta.

La fel ca anul trecut, Viitorul se zbate in mediocritate in Liga 1, in conditiile in care obiectivul echipei patronate de Gica Hagi nu poate fi altul decat vanzarea de jucatori. Regele a investit imens in acest proiect drag lui si trebuie sa isi plateasca in timp creditele facute la diverse banci pentru a rezista in fotbalul mare. Echipa evolueaza in continuare la Chiajna, urmand ca din sezonul viitor Viitorul sa primeasca titulatura “Voluntari”, tinand cont de aportul primariei din Voluntari la sustinerea acestui proiect.

In ceea ce o priveste pe Dinamo, aceasta nu a rupt gura targului in aceasta pauza de iarna. A transferat tot ce s-a putut pe bani putini, inclusiv jucatori din Liga a III-a, mizand totodata pe un rezultat pozitiv impotriva Viitorului pentru un moral cat mai bun inainte de El Clasico de Romania.

Cu alte cuvinte, planurile lui Ionut Negoita pentru Dinamo sunt pe termen lung, asa cum ar trebui sa fie toate, acestea prevazand ca Rotariu si compania sa se impuna macar intr-unul din cele trei jocuri pe care le au de disputat in urmatoarea perioada cu Steaua. In plus de asta, Dinamo poate urca pe locul 4 in clasament daca va castiga acest meci, dupa acel 1-0 inregistrat de Pandurii Targu Jiu la Galati.

Gorjenii nu au aratat deloc bine, FC Vaslui e in moarte clinica dupa plecarea lui Lucian Sanmartean, deci ar fi ceva sanse ca Dinamo sa ocupe un loc de Europa League la finele sezonului, fie clasandu-se in primele 4, fie castigand cea de-a doua competitie domestica, Cupa Romaniei.

In opinia casei de pariuri online Bet365, Dinamo este favorita la adjudecarea tuturor punctelor puse in acest joc. Recomandarea noastra ar fi sa mizati pe un meci cu cel putin trei goluri, deoarece Viitorul, intr-o zi buna, isi poate crea foarte multe ocazii, de pe urma carora sa inscrie macar o data.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei