Pronostic – Elche – Getafe – 06.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 6 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Conform statisticilor puse la dispozitie de casa de pariuri online Bet365, intre Elche si Getafe (si viceversa) nu a existat decat o victorie in ultimele zece intalniri.

Acest lucru explica foarte bine situatia in care se afla cele doua formatii, angrenate in lupta pentru ramanerea in La Liga.

Elche-Getafe se anunta inca de pe acum o afacere stransa, cu putine goluri pe tabela de marcaj.

Formatia pregatita, mai nou, de fostul international roman Cosmin Contra se inchide foarte bine pe faza defensiva, mai ales cand evolueaza departe de proprii suporteri. Aceasta va fi tactica si in meciul de duminica, cel mai probabil.

Getafe s-a impus in runda precedenta si putem spune ca sta mai bine din punct de vedere al moralului. Echipa madrilena a produs surpriza cu Valencia, taman pe Mestalla, insa e greu de crezut ca este capabila sa isi completeze prestatia de atunci cu un nou succes, fie si pe terenul lui Elche, care nu este o superforta a campionatului spaniol.

Ba chiar mai mult, formatia gazda nu se poate folosi in acest joc de serviciile lui Alvaro si Edu Albacar (ambii accidentati), posibil si Manu del Moral, respectiv Aaron, care sunt incerti.

Echipa probabila a lui Elche (modul de joc 4-2-3-1): Herrera – Cisma, Pelegrin, Botia, Suarez – Sanchez, Perez – Coro, Marquez, Gil – Herrera.

Cosmin Contra are nici mai mult nici mai putin de patru jucatori indisponibili. Daca Miguel Angel Moya si Diego Castro nu pot evolua din cauza unor probleme medicale, Pedro Mosquera si Pedro Leon sunt suspendati pentru aceasta etapa.

Echipa probabila a lui Getafe (modul de joc 4-2-3-1): Codina – Arroyo, Rafa, Lopez, Escudero – Lacen, Borja – Sarabia, Rodriguez, Lafita – Marica.

Dupa cum subliniam inca din startul avancronicii, nu il vad pe Marica inscriind in aceasta deplasare. Si chiar de o va face, cel mai probabil Getafe va ceda pe terenul lui Elche, favorita acestei intalniri, cu o cota de 2.05.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _