Pronostic – Espanyol – Villarreal – 24.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 24 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Etapa din Primera Division se termina cu meciul dintre Espanyol Barcelona si Villarreal. In ciuda formei nu tocmai convingatoare pe care o traverseaza in ultima perioada, “submarinul galben” trebuie sa fie constient ca orice alt rezultat decat victoria in aceasta deplasare ii scoate, cel putin pentru moment, din cartile pentru locul 4, despre care stim ca se premiaza cu un loc in preliminariile Uefa Champions League.

Villarreal a surprins in mod neplacut printr-o infrangere, scor 2-0, cu Celta, ce a urmat unui alt rezultat slab, impotriva “albilor” antrenati de catre Carlo Ancelotti.
Pe teren propriu, totusi, Espanyol este o nuca greu de spart, in conditiile in care a acumulat in ultimele 12 etape nici mai mult nici mai putin de 6 victorii, primind in medie un gol pe meci.

In atare conditii, daca statistica se respecta si de aceasta data, defensiva lui Villarreal trebuie sa functioneze brici, luni seara, iar linia de atac sa livreze cel putin un gol la poarta lui Casilla.
Pe aceasta cale, consemnam trei absente la formatia gazda, si anume: Joan Capdevilla, Cristian Alfonso, ambii accidentati, si Victor Alvarez – suspendat.

Formula de start a lui Espanyol (asezare in teren 4-2-3-1): Casilla – Lopez, Colotto, Moreno, Fuentes – Sanchez, Lopez – Stuani, Abraham, Simao – Garcia.

In ceea ce o priveste pe Villarreal, aceasta spera sa il recupereze in timp util pe Cani. Pacat ca acelasi lucru nu poate fi spus si vizavi de situatia accidentarilor lui Javier Aquino, Sergio Asenja sau Oliver. De asemenea, planeaza semne de intrebare si asupra eligibilitatii urmatorilor trei fotbalisti de la Villarreal: Farinos, Ikechukwu Uche si Pablo Iniguez.
Formula de start a lui Villarreal (asezare in teren 4-4-2): Carlos – Jokic, Dorado, Mussacchio, Mario – Gomez, Bruno, Pina, Trigueros – Perbet, Santos.

Epilogul rundei din Spania este prezent in oferta agentiei de pariuri online Sportingbet cu urmatoarele cote: 2.55 pentru victoria gazdelor, 10.00 pentru scor corect 2-1 si, respectiv, 2.20 pentru over 2.5.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei