Pronostic – Everton – West Ham – 01.Martie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 1 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Rezultatele prea putin reusite ale lui Everton din ultima perioada o obliga pe aceasta sa obtina, sambata dupa amiaza, victoria in fata “ciocanarilor” de la West Ham United. La finalul jocului cu Chelsea, managerul gazdelor Roberto Martínez a confirmat faptul ca Romelu Lukaku s-a intors la antrenamente si va fi apt de joc in scurt timp, adica inclusiv in aceasta runda.

Pe de alta parte, insa, seful lui Everton a primit o lovitura in momentul in care a aflat ca Phil Jagielka nu va putea fi folosit impotriva lui West Ham, ca de altfel si alti patru jucatori mai mult sau mai putin importanti in angrenajul echipei: Arouna Kone, Lacina Traore, Darron Gibson si Bryan Oviedo (accidentati).

In cazul in care Antolin Alcaraz nu este refacut in timp util, se pare ca Jack Stones va fi distribuit in centrul apararii alaturi de francezul Sylvain Distin.
Primul 11 al lui Everton (modul de joc 4-2-3-1): Howard – Coleman, Stones, Distin, Baines – McCarthy, Barry – Mirallas, Osman, Pienaar – Lukaku.

Vesti bune si in partea cealalta, in conditiile in care Andy Carroll va putea fi folosit de catre Sam Allardyce intr-o deplasare in care obtinerea unui punct poate fi considerata, fara prea mari exagerari, drept o victorie! Din cate se pare, Carroll va fi trimis in fata de Allardyce, dupa ce a reusit sa penetreze poarta adversa cu Southampton (scor final 3-1).
Allardyce nu se poate folosi in acest joc de serviciile lui Marco Borriello si Joey O’Brien, ambii fiind accidentati.

Primul 11 al lui West Ham United (modul de joc 4-2-31): Adrian – McCartney, Collins, Tomkins, Demel – Taylor, Noble – Downing, Nolan, Jarvis – Carroll.

Pariorii care vor sa parieze pe numarul total de goluri in acest meci, ar trebui sa stie ca ultimele trei deplasari ale “ciocanarilor” in Premier League s-au incheiat in under 2.5. In schimbul acestui pronostic, agentia online Sportingbet este dispusa sa va ofere o cota de 2.35!

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei