Pronostic – FC Brasov – Dinamo Buc. – 03.Mai.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 3 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

FC Brasov se afla intr-o situatie extrem de delicata pe acest final de campionat.

Alaturi de Corona, deja retrogradata, cealalta echipa a Brasovului, “stegarii” sunt in pericol sa revina la matineu dupa cativa ani buni petrecuti pe prima scena a fotbalului romanesc.

Astfel, suntem pe cale sa primim o noua echipa fara suporteri, sau, ma rog cu prea putini suporteri (vezi Clinceni), in locul alteia cu traditie si unele rezultate obtinute de-a lungul istoriei sale (vezi FC Brasov).

Programul competitional al lui FC Brasov in ultimele cinci etape ramase de disputat este unul extrem de greu, in conditiile in care, e drept, exista unele voci care sustin ca locul 15 din Liga 1 ar urma sa devina neretrogradabil, deoarece Vasluiul va fi retrogradata in esalonul secund din problemelor financiare.

Pana atunci, strict din punct de vedere sportiv, FC Brasov primeste vizita lui Dinamo intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a XXX-a din Liga 1.

Tinand cont ca FC Vaslui nu are absolut nicio sansa sa obtina licenta pentru a participa in Europa League, Dinamo este aproape sigura de locul 4, ba chiar mai mult, poate spera la un loc pe podium daca oricare dintre Astra sau Petrolul vor da chix.

Dinamo Bucuresti s-a impus destul de greu in meciul tur. Desi au condus cu 2-0 (Thicot 45, Lazar 55) pe tabela, meciul de pe Arena Nationala putea deveni de-a dreptul interesant odata cu golul lui Aganovic din penalti, in minutul 75 insa Straut a fost eliminat trei minute mai tarziu, si “cainii” au obtinut cele trei puncte.

La retur, Dinamo are prima sansa la victorie, cu o cota de 2.38 in oferta agentiei online Bet-at-Home, iar un posibil succes pe teren propriu al “stegarilor” este cotat la 3.00. In caz de egalitate, pariorii vor putea bifa o cota de 3.20, de altfel cel mai nimerit pronostic pentru FC Brasov vs Dinamo!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _