Pronostic – FC Brasov – Otelul Galati – 07.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 7 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cu toate ca are doua echipe in Liga 1, orasul de sub Tampa este in pericol sa ramana fara nicio reprezentanta, anul viitor, in conditiile in care Corona ocupa cu gratie ultima pozitie a clasamentului,  secondata de FC Brasov. Si semnele nu sunt prea bune pentru “stegari”, tinand cont ca formatia antrenata de catre Mihai Teja, U Cluj, colega de clasament, practica un fotbal frumos si eficient, care le-a adus “sepcilor rosii” nici mai mult nici mai putin de 4 puncte in ultimele doua etape, iar adversari precum Viitorul, Sageata sau FC Botosani, din nou, par a fi mai solizi decat echipa gazda din aceasta seara.

Managementul clubului brasovean este unul defectuos, in cea mai mare parte a sa. Cu Zotta la conducere, FC Brasov nu a reusit prea multe, si pe fondul unor schimbari permanente pe banca tehnica. Daca e sa ne intrebati al catelea antrenor este Cornel Talnar, sincer, putem spune ca ne revine datoria de a cauta in statistici, unde ii mai gasim pe urmatorii: Adrian Szabo, Aurel Ticleanu, Alexandru Pelici si Ilie Stan.

In primele doua etape consumate in aceasta primavara, FC Brasov a obtinut un singur punct. Un punct mare, impotriva Petrolului pe teren propriu, dar care ramane totusi un punct, care nu ajuta atat de mult in clasament.

De cealalta parte, Ewald Lienen s-a pus serios pe treaba la Galati si, conform spuselor sale, se asteapta ca in curand Otelul sa paraseasca zona minata a clasamentului. In prezent, fosta campioana a Romaniei ocupa pozitia a 15-a in clasamentul, la doar un punct distanta de prima echipa virtual salvata, Viitorul Voluntari.

Meciul dintre FC Brasov si Otelul Galati poate fi gasit in oferta agentiei online Bet-at-Home cu urmatoarele cote atasate: 2.50 pentru 1 solist, 3.20 pentru semnul X si, nu in cele din urma, 2.90 pentru 2 solist.

In tur, Otelul s-a impus la limita, 1-0, multumita golului incris spre final de brazilianul Marquinhos, de la 11 metri.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei