Pronostic – FC Porto – Napoli – 13.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 13 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

FC Porto intra cu un moral excelent in dubla italienilor de la Napoli, dupa o victorie zdrobitoare inregistrata in Liga Zon Sagres, 4-1 impotriva Aroucai, nu mai departe de sambata.

Napoli are la ora actuala, poate, cel mai ofensiv joc din echipele ramase in cursa pentru cucerirea trofeului Europa League si, in general, este o formatie placuta ochiului. Se anunta, asadar, un prim meci interesant intre cele doua parti, cu un avantaj usor de partea lui Napoli, sa spunem.

In ceea ce il priveste pe antrenorul lui FC Porto, Luis Castro, acesta nu are probleme legate de efectiv. Va lipsi, totusi, Abdoulaye Ba, ineligibil pentru meciurile din Europa League.

Echipa probabila a lui FC Porto (sistem de joc 4-3-3): Helton – Sandro, Mangala, Maicon, Danilo – Eduardo, Fernando, Herrera – Quaresma, Martinez si Varela.

FC Porto are calitate de la mijlocul terenului in sus, in conditiile in care Quaresma sau Jackson Martinez, mai ales al doilea, sunt jucatori curtati de mari cluburi ale Europei. In plus de asta, fosta campioana a Portugaliei este recunoscuta la nivel european pentru afacerile extraordinare pe care le face cu ajutorul unor transferuri de marca (vezi plecarea lui Hulk si Witsel la Zenit St Petersburg).

La oaspeti, Rafa Benitez ar putea trimite in teren un prim 11 neschimbata fata de cel care dispunea de AS Roma, in Serie A, cu scorul de 1-0. Rafael este accidentat pe termen lung, in timp ce Jorginho Frello nu are drept de joc in aceasta competitie.

Echipa probabila a lui Napoli (sistem de joc 4-2-3-1): Reina – Maggio, Albiol, Fernandez, Ghoulam – Dzemaili, Inler – Callejon, Hamsik, Mertens – Higuain.

Cu alte cuvinte, o adevarata colonie de jucatori spanioli in care Rafa Benitez si-a investit sperantele si, multumita carora, managerul spaniol a ajuns in faza optimilor de finala.

Datorita faptului ca evolueaza acasa, pe Estadio do Dragao, FC Porto este favorita la victorie in mansa tur a acestei confruntari, primind din partea Sportingbet o cota de 2.25.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei