Pronostic – FC Porto – Sevilla – 03.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 3 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

FC Porto si FC Sevilla se intalnesc, joi, in poate cel mai interesant meci al serii, dupa Olympique Lyon vs Juventus Torino.

Gruparea lusitana intampina mari probleme in campionat, acolo unde distanta dintre lider si ea a crescut pana la 15 puncte, iar obiectivul – castigarea campionatului – a fost compromis de mult timp.

Sevilla, in schimb, a acces in sferturile competitiei in urma loviturilor de departajare, cu Betis. Desi la un moment dat parea ca si scoasa din cursa pentru cucerirea trofeului Europa League, Sevilla, probabil, cea mai in forma echipa din La Liga in momentul de fata, a reusit sa intoarca avantajul luat de cei de la Betis si au acces in sferturi.

Cu aceasta ocazie, incercarea va fi una mult mai dura, in masura in care FC Porto are in lot multi jucatori de clasa si posibile viitoare transferuri la echipe mari din Europa. Ma gandesc aici, desigur, la varful Jackson Martinez.

Echipa de start a lui FC Porto (asezare in teren 4-3-3): Fabiano – Danilo, Fernando, Eduardo, Maicon, Mangala, Defour, Sandro, Quaresma, Varela, Martinez.

Abdoulaye Ba nu are drept de joc pentru echipa gazda, in timp ce portarul Helton s-a accidentat la tendonul lui Ahile si va lipsi mult timp pentru FC Porto.

La oaspeti lipsesc din cauza unor suspendari Mbia si Fazio, iar Cristoforo, Carrico si Cheryshev au probleme medicale. Diogo Figueiras a fost dat ca incert de presa spaniola.

Echipa de start a lui Sevilla FC (asezare in teren 4-2-3-1): Varas – Moreno, Iborra, Pareja, Coke, Trochowski, Navarro, Gameiro, Reyes, Vitolo si Rakitic.

Sevilla a pierdut o singura data in ultimele 15 jocuri din UEFA Europa League, in timp ce FC Porto are un procentaj de peste 70% in ceea ce priveste rezultatele de over 1.5 (cota 1.30) inregistrate in ultimele 6 meciuri de EL.

In cazul in care se vor inscrie cel putin trei goluri, 2-1 scorul preconizat de noi, casa de pariuri online Bet-at-Home pune la bataie o cota de 1.90.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _