Pronostic – FC Vaslui – Astra – 19.Mai.2014

Written by pronosticuri on Monday - 19 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Vasluiul incheie, luni seara, un sezon dezastruos, desfasurat in conditii cu totul si cu totul speciale. Fotbalistii nu au fost platiti in ultimele 6 luni de zile, antrenorul a plecat de mult la echipa si lista de neajunsuri poate continua.

Cu toate acestea, FC Vaslui este una si aceeasi echipa care batea Steaua, cu ceva timp in urma, chiar in fieful campioanei, scor 1-0.

Ultimele saptamani la clubul vasluian nu au fost dintre cele mai bune, in conditiile in care jucatorii nu mai au nicio miza dupa ce au aflat ca echipa va fi retrogradata, iar cardurile de salariu indicau in continuare 0.00 in dreptul soldului.

Astfel, FC Vaslui a pierdut ultimele trei jocuri din Liga 1. Petrolul, Otelul si Ceahlaul nu au intampinat niciun fel de rezistenta din partea Vasluiului, care, foarte probabil, va pierde si meciul de maine, ultimul al sezonului.

Nici Astra Giurgiu nu mai are vreo miza in acest joc, dupa ce Petrolul a remizat, scor 0-0, cu Steaua pe teren propriu, ratand astfel orice sansa de a o mai ajunge pe Astra in clasament. Carevasazica, avem configuratia podiumului: Steaua, Astra si Petrolul.

Meciul tur dintre Astra Giurgiu si FC Vaslui s-a incheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 1-0, dupa golul inscris de lusitanul Yazalde Gomes, imprumutat de la Sporting Braga, nu mai departe de iarna trecuta.

La ultima deplasare la Vaslui, formatia giurgiuveana a pierdut la limita, scor 2-1, intr-un joc desfasurat in cu totul si cu totul alte circumstante decat cele actuale.

Vasluiul de astazi se prezinta deplorabil, poate mai rau decat o echipa de liga secunda. Lotul subtire al lui Costinel Botez si-a spus cuvantul si in etapa precedenta, dupa ce acesta din urma a fost nevoit sa trimita pe teren un jucator in varsta de 15 ani.

In concluzie, pariati fara emotii pe o victorie a formatiei antrenate de Astra Giurgiu, cotata la 1.40 in oferta casei de pariuri Unibet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _