Pronostic – FC Vaslui – Pandurii Tg. Jiu – 03.Mai.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 3 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Situatia financiara de la FC Vaslui nu s-a ameliorat, ba dimpotriva, portarul titular Vytautas Cerniauskas, alaturi de Madson si alti cativa jucatori au cerut deja sa fie declarati fotbalisti liberi de contract, pe modelul “implementat” de Piotr Celeban cu cateva saptamani bune in urma.

Vasluienii au sarbatorit de 1 Mai la un gratar, surpriza!, pe banii clubului. Conform celor aparute in presa, fotbalistii Vasluiului au primit din partea conducerii 1000 de lei pentru a face un gratar inainte ca echipa, practic, sa revina in esalonul secund. Strict fotbalistic, FC Vaslui ocupa in prezent locul 5 in clasament, la 6 puncte distanta de adversara directa din aceasta etapa.

Pandurii, pe de alta parte, nu are probleme de ordin financiar. Mai mult decat atat, echipa din Targu Jiu pare sa fie una dintre cele mai solide echipe din Liga 1 privind finantele.

Pandurii este sustinuta de un sindicat puternic de mineri, primind, mai nou, bani si din partea sponsorului Succes. Succes este nimeni alta decat firma unuia dintre actionari, Nicolae Sarcina.

Jocul tur dintre Pandurii si FC Vaslui s-a incheiat cu victoria la limita a moldovenilor, care au castigat spre final prin dubla lui Liviu Antal. Momcilovic deschisese scorul in minutul 29, iar golgeterul Vasluiului a balansat situatia, punctand in minutele 67 si 90+2.

In ultimii ani, intre FC Vaslui si Pandurii Targu Jiu s-a creeat si o mica rivalitate, in sensul in care ambele s-au luptat pentru suprematia provinciei.

Acum, cand la Pandurii a revenit Petre Grigoras, publicul asteapta prestatii bune din partea favoritilor, in timp ce vasluienii stiu ca vor juca in Liga 2 de la anul si nu prea le arde de fotbal.

Chiar si asa, cota oferita pandurilor de Bet365 (doar 2.25), in aceasta deplasare, frizeaza ridicolul, in masura in care FC Vaslui, dezinteresata de rezultat, joaca foarte bine pe teren propriu. In concluzie, vom miza negresit pe un pronostic in sansa dubla, 1x la o cota de 1.61.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _